Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Louňovice pod Blaníkem FC Jiskra Strážnice
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 23.1
formidable Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Kerić passt de bal zonder na te denken. Korfanty rent richting de bal. Korfanty passt de bal met de wreef. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. Vykopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 1:0

6e minuut.
Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski met een sublieme pass. Melchiorre speelt de bal door. Daar is Kristić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristić draait met de bal, schiet en ... Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Frýba verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski onderschept slim de pass. Wojnowski met een sublieme pass. Kristić rent richting de bal. Kristić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kurka geeft een hoge lob. Kysilka heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Vykopal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 2:0

16e minuut.
Buňka onderschept slim de pass. Buňka passt de bal zonder na te denken. Melchiorre met een sublieme pass. Kristić rent richting de bal. Kristić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kristić heeft problemen om de bal te vangen. Kristić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drašar de bal. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerić begaat een overtreding. Kerić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kurka speelt de bal door. Kristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýba rent richting de bal. Kristić verovert de bal door een tackle van achteren. Kristić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 3:0

25e minuut.
Vízek met een sublieme pass. Šamun rent richting de bal. Šamun met een sublieme pass. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny schiet op doel. Ráš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Vízek geeft een hoge lob. Inworp. Kurka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kerić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 4:0

35e minuut.
Brodec heeft problemen om de bal te vangen. Brodec met een sublieme pass. Kristić met een sublieme pass. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kurka rent richting de bal. Kurka speelt de bal door. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristić rent richting de bal. Kristić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Apers speelt de bal door. Kurka heeft problemen om de bal te vangen. Kurka probeert naar een medespeler te passen. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 24%, FC Jiskra Strážnice 76%.
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 4:0

49e minuut.
Wojnowski rent richting de bal. Melchiorre is nu in balbezit. Melchiorre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kristić de bal. Kristić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Vykopal met een harde bal richting middenveld. Melchiorre kopt de bal weg. Vízek is nu in balbezit. Wojnowski onderschept slim de pass. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Brodec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodec speelt de bal door. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Vykopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kurka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurka geeft de bal voor. Daar is Wojnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 5:0

58e minuut.
Kerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerić passt de bal zonder na te denken. Melchiorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorre schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kysilka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kurka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Melchiorre kopt de bal weg. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 6:0

60e minuut.
Kysilka geeft een lange en hoge pass. Kurka rent richting de bal. Kurka met een sublieme pass. Kristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Drašar is nu in balbezit. Drašar geeft de bal voor. Inworp. Korfanty met een snelle inworp. Melchiorre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brodec kopt de bal weg. Kerić rent richting de bal. Kerić passt de bal in één keer door. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Vykopal bokst de bal weg. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski schiet op doel. Vykopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Kurka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Frýba ... Strafschop! Frýba krijgt een gele kaart. Kristić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melchiorre legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vykopal bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Kristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kysilka verovert de bal door een tackle van achteren. Kysilka geeft een lange en hoge pass. Apers geeft een lange en hoge pass. Wojnowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Drašar met een snelle inworp. Korfanty controleert de bal met de borst. Korfanty speelt de bal door. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zubáček probeert naar een medespeler te passen. Apers geeft een lange en hoge pass. Drašar kopt de bal weg. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 7:0

90e minuut.
Gabryš heeft problemen om de bal te vangen. Kristić rent richting de bal. Gabryš speelt de bal door. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 27%, FC Jiskra Strážnice 73%.
Louňovice pod Blaníkem - FC Jiskra Strážnice 8:0