Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Vrbov Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18107
Vrbov Magisterská Juniorka
541 Tactiek rapid2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 62
solid Schieten incredible
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Kypriotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falletta Caravasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Falletta Caravasso geeft een hoge lob. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Valoušek passt de bal zonder na te denken. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arconada rent richting de bal. Ostřiha verovert de bal door een tackle van achteren. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap. Fornůsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Herzig geeft een lange en hoge pass. Kypriotis rent richting de bal. Mokroš maakt een afschuwelijke overtreding. Mokroš krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Epuraş onderschept slim de pass. Valoušek verovert de bal door een tackle van achteren. Valoušek geeft de bal voor. Hudeček rent richting de bal. Hudeček draait met de bal, schiet en ... Fornůsek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Magisterská Juniorka 0:1

18e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton geeft de bal voor. Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Valoušek probeert naar een medespeler te passen. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mokroš zal de hoekschop nemen. Hudeček maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mokroš rent richting de bal. Mokroš geeft een lange en hoge pass. Hudeček rent richting de bal. Hudeček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vorlický geeft de bal voor. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz rent richting de bal. Hudeček verovert de bal door een tackle van achteren. Hudeček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Falletta Caravasso kopt de bal weg. Lauersen speelt de bal door. Školák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peliculoso rent richting de bal. Peliculoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hudeček onderschept slim de pass. Hudeček geeft de bal voor. Chyu probeert de bal aan de voet te houden. Ostřiha rent richting de bal. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Magisterská Juniorka 0:2

44e minuut.
Ostřiha is nu in balbezit. Chyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha verovert de bal door een tackle van achteren. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... Fornůsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Magisterská Juniorka 0:3

45e minuut.
Korek komt het veld opgelopen. Kabeláč komt het veld opgelopen. Doseděl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 59%, Magisterská Juniorka 41%.
Vrbov - Magisterská Juniorka 0:3

54e minuut.
Mokroš passt de bal in één keer door. Ostřiha is nu in balbezit. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Magisterská Juniorka 0:4

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mokroš met de inworp. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap. Fornůsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Magisterská Juniorka 0:5

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mokroš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doseděl probeert naar een medespeler te passen. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha haalt uit met een fantastische trap. Fornůsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha rent richting de bal. Hudeček rent richting de bal. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Korek met een sublieme pass. Boháček probeert naar een medespeler te passen. Ostřiha is nu in balbezit. Ostřiha draait met de bal, schiet en ... Fornůsek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - Magisterská Juniorka 0:6

87e minuut.
Chyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mokroš met de inworp. Doseděl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 55%, Magisterská Juniorka 45%.
Vrbov - Magisterská Juniorka 0:6