Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Meadow road
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25740
Kuřim FC FK MB
4-3-1-2 Tactiek Pokus
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
54.4 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Tammleht geeft de bal voor. Tortolero controleert de bal met de borst. Met opzet legt Scheubeck zijn tegenspeler op de grond. Tortolero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark geeft een lange en hoge pass. Öğüt verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Casellas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Raposo is nu in balbezit. Raposo schiet op doel. Casellas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tortolero rent richting de bal. Tortolero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alfaro is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Öğüt kopt de bal weg. Daar is Budimcević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerrard begaat een overtreding. Budimcević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Budimcević kan niet meer verder spelen. Niţescu komt het veld opgelopen. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard begaat een overtreding. Gerrard krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Öğüt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tammleht met een snelle inworp. Raposo is nu in balbezit. Raposo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Janosch passt de bal met de wreef. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard geeft een lange en hoge pass. Martir springt en kopt de bal. Răboj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - FK MB 1:0

28e minuut.
De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista passt de bal zonder na te denken. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka geeft de bal voor. Martir krijgt zijn hoofd ertegen. Răboj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Słomianka rent richting de bal. Słomianka speelt de bal door. De Battista is nu in balbezit. De Battista geeft een hoge lob. Martir krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Fujdiar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niţescu met een snelle inworp. Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casellas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tortolero kan de bal niet met de borst controleren. Öğüt onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De Battista kopt de bal weg. Klungelig pakt Martir de bal. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir verovert de bal door een tackle van achteren. Martir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Raposo passt de bal in één keer door. Tortolero is nu in balbezit. Janosch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janosch krijgt een gele kaart. Tortolero raakt geblesseerd tijdens het duel. Tortolero neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 48%, FK MB 52%.
Kuřim FC - FK MB 1:0

48e minuut.
Öğüt geeft een hoge lob. Słomianka kopt de bal weg. De Battista is nu in balbezit. De Battista heeft problemen om de bal te vangen. De Battista geeft een lange en hoge pass. Răboj bokst de bal weg.

56e minuut.
Orejuela rent richting de bal. Orejuela probeert naar een medespeler te passen. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero haalt uit met een fantastische trap. Casellas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuřim FC - FK MB 1:1

59e minuut.
Raposo verovert de bal door een tackle van achteren. Raposo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barmby de bal. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - FK MB 1:2

62e minuut.
Niţescu speelt de bal door. Tammleht is nu in balbezit. Tammleht passt de bal zonder na te denken. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Orejuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerrard raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerrard met een snel genomen vrije trap. Martir krijgt zijn hoofd ertegen. Răboj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuřim FC - FK MB 2:2

81e minuut.
Niţescu onderschept slim de pass. Alfaro rent richting de bal. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu draait met de bal, schiet en ... Casellas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Scheubeck met een sublieme pass. De Battista is nu in balbezit. De Battista passt de bal zonder na te denken. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap. Răboj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 44%, FK MB 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuřim FC - FK MB 2:2