Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: FC Kinyo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 25083
FC Kinyo SK Slavia Boskovice
italska of Tactiek Šalamoun
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Leśko controleert de bal met de borst. Leśko geeft een hoge lob. Santino kopt de bal weg. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Poredský geeft een hoge lob. Inworp. Mazura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski geeft een hoge lob. Fuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 0:1

7e minuut.
Bosquier rent richting de bal. Gucić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier rent richting de bal. Santino rent richting de bal. Santino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Potroviţa onderschept slim de pass. Potroviţa geeft een hoge lob. Kleštil speelt de bal door. Santino rent richting de bal. Santino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Leśko onderschept slim de pass. Gucić is nu in balbezit. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucić is nu in balbezit. Gucić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino schiet op doel. Fuchs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 0:2

16e minuut.
Gucić kopt de bal weg. Gucić rent richting de bal. Gucić passt de bal in één keer door. Santino rent richting de bal. Santino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bosquier geeft de bal voor. Santino is nu in balbezit. Čunek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Čunek krijgt een gele kaart. Santino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čunek probeert naar een medespeler te passen. Santino neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Vilkočinskas geeft de bal voor. Gucić kopt de bal weg. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 0:3

28e minuut.
Gucić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Potroviţa de bal. Santino rent richting de bal. Santino draait met de bal, schiet en ... Fuchs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 0:4

32e minuut.
Mazura passt de bal in één keer door. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier passt de bal met de wreef. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Vilkočinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Vilkočinskas geeft de bal voor. Gucić speelt de bal door. Santino kan de bal niet met de borst controleren. Santino haalt uit met een fantastische trap. Fuchs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinyo 67%, SK Slavia Boskovice 33%.
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 0:4

48e minuut.
Potroviţa verovert de bal door een tackle van achteren. Mazura speelt de bal door. Bambrowski rent richting de bal. Bosquier rent richting de bal. Bosquier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Krupník met een snelle inworp. Prohonil is nu in balbezit. Prohonil speelt de bal door. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Poredský geeft de bal voor. Rubáš kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kleštil de bal onder controle te krijgen. Sidor is nu in balbezit. Sidor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rygiel verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krupník neemt de hoekschop. Sidor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 1:4

57e minuut.
Krupník geeft een lange en hoge pass. Rygiel kopt de bal weg. Mazura speelt de bal door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Fuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal in één keer door. Čunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucić onderschept slim de pass. Gucić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucić verovert de bal door een tackle van achteren. Gucić met een sublieme pass. Santino rent richting de bal. Santino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Gucić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier is nu in balbezit. Klungelig pakt Bosquier de bal. Bosquier schiet op doel. Fuchs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 1:5

70e minuut.
Guerra komt het veld opgelopen. Olejarczyk komt het veld opgelopen. Smiorcăilă komt het veld opgelopen. Čekan komt het veld opgelopen. Thuận Hòa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bosquier onderschept slim de pass. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Fuchs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Smiorcăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Olejarczyk de bal. Smiorcăilă is nu in balbezit. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Prohonil rent richting de bal. Bosquier onderschept slim de pass. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk draait met de bal, schiet en ... Fuchs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramut heeft problemen om de bal te vangen. Smiorcăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă speelt de bal door. Guerra geeft een lange en hoge pass. Olejarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Fuchs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Fuchs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 1:6

86e minuut.
Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Smiorcăilă is nu in balbezit. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk schiet op doel. Fuchs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 1:7

87e minuut.
Sidor heeft problemen om de bal te vangen. Sidor passt de bal zonder na te denken. Krupník rent richting de bal. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Fuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Čekan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš onderschept slim de pass. Vilkočinskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilkočinskas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinyo 60%, SK Slavia Boskovice 40%.
FC Kinyo - SK Slavia Boskovice 1:7