Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Socchi Prchalov Beránci
attak Tactiek Berry
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 55.6
formidable Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Heller verovert de bal door een tackle van achteren. Heller geeft de bal voor. Mylbachr kopt de bal weg. Marulić is nu in balbezit. Marulić schiet op doel. Barbarič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tesák rent richting de bal. Lazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesák maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tesák naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea speelt de bal door. Miśkowiec is nu in balbezit. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ... Barbarič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - Beránci 1:0

30e minuut.
Dân geeft een lange en hoge pass. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackbauer onderschept slim de pass. Sackbauer geeft een lange en hoge pass. Miśkowiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbarič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Onderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović onderschept slim de pass. Lazović probeert naar een medespeler te passen. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roberts met een snelle inworp. Klungelig pakt Giuliano de bal. Giuliano geeft een hoge lob. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lazović speelt de bal door. Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Pletka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pletka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Socchi Prchalov 61%, Beránci 39%.
FC Socchi Prchalov - Beránci 1:0

49e minuut.
Marulić passt de bal in één keer door. Mylbachr is nu in balbezit. Mylbachr met een sublieme pass. Miśkowiec rent richting de bal. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Forbes met een sublieme pass. Karyś is nu in balbezit. Heller begaat een overtreding. Heller krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Onderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Onderka passt de bal zonder na te denken. Mylbachr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mylbachr geeft een hoge lob. Miśkowiec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Giuliano met de inworp. Forbes is nu in balbezit. Forbes passt de bal met de wreef. Daar is Karyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karyś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Giannelli onderschept slim de pass. Inworp. Mylbachr met de inworp. Onderka is nu in balbezit. Onderka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts passt de bal in één keer door. Sackbauer probeert naar een medespeler te passen. Mylbachr is nu in balbezit. Mylbachr geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mylbachr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazović. Mylbachr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mylbachr zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Marulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Beclea passt de bal zonder na te denken. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec is nu in balbezit. Miśkowiec schiet op doel. Barbarič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Lazović is nu in balbezit. Lazović passt de bal zonder na te denken. Giannelli rent richting de bal. Giannelli geeft een lange en hoge pass. Karyś krijgt zijn hoofd ertegen. Sambandan bokst de bal weg.

77e minuut.
Buček bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano verovert de bal door een tackle van achteren. Giuliano speelt de bal door. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec schiet op doel. Barbarič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Giuliano rent richting de bal. Giuliano passt de bal zonder na te denken. Lazović met een sublieme pass. Karyś rent richting de bal. Karyś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Onderka verovert de bal door een tackle van achteren. Forbes rent richting de bal. Forbes geeft de bal voor. Karyś is nu in balbezit. Karyś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Inworp. Giuliano met de inworp. Forbes heeft problemen om de bal te vangen. Forbes geeft een lange en hoge pass. Karyś krijgt zijn hoofd ertegen. Sambandan bokst de bal weg.

89e minuut.
Halmosi onderschept slim de pass. Halmosi probeert naar een medespeler te passen. Lazović speelt de bal door. Karyś rent richting de bal. Karyś draait met de bal, schiet en ... Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bùi Bình rent richting de bal. Pletka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bùi Bình is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sambandan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Socchi Prchalov - Beránci 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Socchi Prchalov 56%, Beránci 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Socchi Prchalov - Beránci 1:1