Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jiskra Strážnice Bustik
Normal Tactiek 4-1-3-2
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 45
weak Schieten good
weak Passen very good
average Verdedigen average


2e minuut.
Drašar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlăsceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norma geeft een lange en hoge pass. Ðujić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Norma passt de bal zonder na te denken. Petrklíč rent richting de bal. Petrklíč passt de bal met de wreef. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fraschini is nu in balbezit. Fraschini speelt de bal door. Ðujić heeft problemen om de bal te vangen. Ðujić draait met de bal, schiet en ... Vykopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Petrklíč bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrklíč haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Maier de bal. Petrklíč bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrklíč draait met de bal, schiet en ... Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:1

12e minuut.
Vykopal trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fraschini met een snelle inworp. Norma geeft een lange en hoge pass. Ðujić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Norma passt de bal met de wreef. Fraschini is nu in balbezit. Fraschini speelt de bal door. Petrklíč is nu in balbezit. Petrklíč schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Norma kopt de bal weg. Drašar heeft problemen om de bal te vangen. Petrklíč is nu in balbezit. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:2

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vykopal trapt de bal weg van het doel. Norma kopt de bal weg. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Norma passt de bal in één keer door. Fraschini rent richting de bal. Fraschini passt de bal in één keer door. Ðujić rent richting de bal. Ðujić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:3

36e minuut.
Kysilka geeft de bal voor. Harding controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lysohlávek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Petrklíč is nu in balbezit. Petrklíč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:4

40e minuut.
Norma passt de bal zonder na te denken. Daar is Fraschini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraschini met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðujić de bal. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lysohlávek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petrklíč de bal. Norma probeert naar een medespeler te passen. Ðujić heeft problemen om de bal te vangen. Ðujić schiet op doel. Vykopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Amatore geeft de bal voor. Fraschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraschini geeft een lange en hoge pass. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vlăsceanu met de inworp. Norma rent richting de bal. Norma passt de bal zonder na te denken. Petrklíč bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrklíč draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vízek verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petrklíč zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 82%, Bustik 18%.
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:4

57e minuut.
Norma passt de bal in één keer door. Daar is Ðujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Kysilka ... Strafschop! Ðujić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norma legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Fraschini probeert de bal met de borst te controleren. Fraschini passt de bal in één keer door. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:5

59e minuut.
Norma met een sublieme pass. Petrklíč bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrklíč passt de bal in één keer door. Ðujić rent richting de bal. Ðujić haalt uit met een fantastische trap. Vykopal bokst de bal weg.

61e minuut.
Lysohlávek rent richting de bal. Lysohlávek passt de bal zonder na te denken. Norma speelt de bal door. Petrklíč bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrklíč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:6

63e minuut.
Frýba bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma verovert de bal door een tackle van achteren. Norma passt de bal in één keer door. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:7

64e minuut.
Ðujić onderschept slim de pass. Norma rent richting de bal. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma is nu in balbezit. Norma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fraschini kopt de bal weg. Ðujić rent richting de bal. Norma bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ðujić de bal. Ðujić haalt uit met een fantastische trap. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Amatore is nu in balbezit. Amatore speelt de bal door. Ðujić rent richting de bal. Ðujić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:8

79e minuut.
Drašar geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Harding stond buitenspel. Lysohlávek neemt vlug de vrije trap. Ðujić is nu in balbezit. Ðujić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vykopal trapt de bal weg. Motejl kopt de bal weg. Daar is Ðujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðujić schiet op doel. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:9

84e minuut.
Ðujić rent richting de bal. Norma is nu in balbezit. Norma passt de bal met de wreef. Petrklíč rent richting de bal. Petrklíč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:10

89e minuut.
Vlăsceanu met de inworp. Norma is nu in balbezit. Norma geeft een hoge lob. Maier probeert de bal aan de voet te houden. Ðujić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 86%, Bustik 14%.
FC Jiskra Strážnice - Bustik 0:11