Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Louňovice pod Blaníkem LFC Havířov
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 19.8
formidable Schieten unsatisfactory
good Passen average
good Verdedigen poor


15e minuut.
Talčík speelt de bal door. Buňka kopt de bal weg. Poldík heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 1:0

18e minuut.
Vítámvás geeft een hoge lob. Babor kopt de bal weg. Daar is Kerić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampička is nu in balbezit. Lampička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurka met de inworp. Míšek rent richting de bal. Kristić onderschept slim de pass. Kristić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
van Ankeren met een sublieme pass. Fabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiola speelt de bal door. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kurka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurka geeft een hoge lob. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bunček de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 2:0

33e minuut.
Buňka rent richting de bal. Buňka passt de bal zonder na te denken. van Ankeren probeert naar een medespeler te passen. Kristić is nu in balbezit. Kristić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Daar is Wojnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talčík met een sublieme pass. Buňka probeert naar een medespeler te passen. van Ankeren rent richting de bal. van Ankeren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wojnowski rent richting de bal. van Ankeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ankeren passt de bal in één keer door. Kurka is nu in balbezit. Kurka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 3:0

38e minuut.
Wojnowski springt en kopt de bal. Talčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bunček probeert de bal aan de voet te houden. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 32%, LFC Havířov 68%.
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 3:0

46e minuut.
van Ankeren probeert naar een medespeler te passen. Wojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Topánek rent richting de bal. Wojnowski onderschept slim de pass. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Poldík de bal. Kristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Poldík de bal onder controle te krijgen. Talčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 4:0

58e minuut.
Fabiola rent richting de bal. Fabiola speelt de bal door. Bunček verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fabiola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 5:0

64e minuut.
Poldík rent richting de bal. Kristić verovert de bal door een tackle van achteren. Kristić passt de bal met de wreef. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 6:0

66e minuut.
Melchiorre is nu in balbezit. Melchiorre speelt de bal door. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. Bunček probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. Talčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 7:0

76e minuut.
Uchytil geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Ankeren controleert de bal met de borst. van Ankeren geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Talčík met een harde bal richting middenveld. Buňka rent richting de bal. Buňka passt de bal met de wreef. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Talčík bokst de bal weg. Daar is Poldík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Poldík trapt de bal weg van het doel. Buňka met een sublieme pass. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
van Ankeren kopt de bal weg. Klungelig pakt Bunček de bal. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 8:0

88e minuut.
Buňka passt de bal met de wreef. Kristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristić passt de bal zonder na te denken. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel. Talčík bokst de bal weg. Wojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Fabiola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski geeft een lange en hoge pass. Kristić rent richting de bal. Kristić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Talčík trapt de bal weg. Melchiorre kopt de bal weg. Topánek kan de bal niet met de borst controleren. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 24%, LFC Havířov 76%.
Louňovice pod Blaníkem - LFC Havířov 9:0