Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Havířov Louňovice pod Blaníkem
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 50.6
poor Schieten outstanding
average Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Lampička is nu in balbezit. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. van Ankeren speelt de bal door. Glos rent richting de bal. Glos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Uchytil heeft problemen om de bal te vangen. Uchytil met een sublieme pass. Poldík rent richting de bal. Glos verovert de bal door een tackle van achteren. Glos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glos is nu in balbezit. Glos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Talčík trapt de bal weg. Jůza kopt de bal weg. Kurka speelt de bal door. Glos bereikt de bal nog maar net als eerste. Glos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Melchiorre verovert de bal door een tackle van achteren. Melchiorre met een sublieme pass. Apers geeft de bal voor. Klungelig pakt Wojnowski de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Glos bereikt de bal nog maar net als eerste. Glos schiet op doel. Talčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:1

18e minuut.
van Ankeren passt de bal zonder na te denken. Wojnowski probeert de bal met de borst te controleren. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Bunček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Uchytil de bal onder controle te krijgen. Glos bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchytil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Glos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melchiorre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal. Wojnowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:2

24e minuut.
Daar is Míšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ankeren rent richting de bal. van Ankeren passt de bal in één keer door. Daar is Glos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kurka probeert naar een medespeler te passen. Glos bereikt de bal nog maar net als eerste. Glos speelt de bal door. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:3

33e minuut.
Fabiola geeft de bal voor. Uchytil is nu in balbezit. Uchytil geeft de bal voor. Apers geeft een hoge lob. Wojnowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:4

37e minuut.
Nedoma bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ankeren verovert de bal door een tackle van achteren. van Ankeren speelt de bal door. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poldík verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wojnowski springt en kopt de bal. Talčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:5

40e minuut.
Špilberský is nu in balbezit. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski geeft een lange en hoge pass. Glos is nu in balbezit. Glos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Havířov 80%, Louňovice pod Blaníkem 20%.
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:5

46e minuut.
van Ankeren speelt de bal door. Klungelig pakt Wojnowski de bal. Fabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiola geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Buňka verovert de bal door een tackle van achteren. van Ankeren rent richting de bal. van Ankeren passt de bal met de wreef. Glos bereikt de bal nog maar net als eerste. Glos schiet op doel. Talčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poldík rent richting de bal. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Talčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:6

48e minuut.
Jůza speelt de bal door. Klungelig pakt Lampička de bal. Nedoma is nu in balbezit. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:7

51e minuut.
Fabiola passt de bal met de wreef. van Ankeren rent richting de bal. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:8

54e minuut.
Kurka geeft een hoge lob. Bunček kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wojnowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:9

60e minuut.
Glos geeft de bal voor. Daar is Bunček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:10

63e minuut.
Zubáček speelt de bal door. Klungelig pakt Kurka de bal. Kurka speelt de bal door. Glos bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ankeren geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bunček verovert de bal door een tackle van achteren. van Ankeren onderschept slim de pass. van Ankeren met een sublieme pass. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:11

65e minuut.
Jůza speelt de bal door. Lampička heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski onderschept slim de pass. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:12

66e minuut.
van Ankeren rent richting de bal. van Ankeren passt de bal met de wreef. Kurka geeft een hoge lob. Wojnowski krijgt zijn hoofd ertegen. Talčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:13

68e minuut.
Daar is Kurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurka met een sublieme pass. Daar is Wojnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Talčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:14

71e minuut.
Kerić is nu in balbezit. Kerić geeft een lange en hoge pass. Glos kopt de bal weg. van Ankeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ankeren geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiola speelt de bal door. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Talčík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Apers rent richting de bal. Apers geeft de bal voor. van Ankeren kopt de bal weg. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Špilberský rent richting de bal. Wojnowski onderschept slim de pass. Wojnowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Poldík de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:15

82e minuut.
Melchiorre passt de bal zonder na te denken. Uchytil rent richting de bal. Glos onderschept slim de pass. Kurka geeft de bal voor. Wojnowski krijgt zijn hoofd ertegen. Talčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bunček is nu in balbezit. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski schiet op doel. Talčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:16

85e minuut.
Kurka geeft een hoge lob. van Ankeren kopt de bal weg. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel. Talčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:17

88e minuut.
Melchiorre speelt de bal door. Buňka is nu in balbezit. van Ankeren probeert naar een medespeler te passen. Wojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Havířov 76%, Louňovice pod Blaníkem 24%.
LFC Havířov - Louňovice pod Blaníkem 0:17