Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MB Vrbov
pro beky Tactiek 541
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Felice rent richting de bal. Peliculoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peliculoso krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Major rent richting de bal. Noormägi rent richting de bal. Noormägi geeft de bal voor. Alfaro rent richting de bal. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tammleht met een snelle inworp. Orejuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orejuela geeft een hoge lob. Alfaro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Fornůsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Epuraş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frakiewicz de bal. Frakiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Niţescu de bal. Niţescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Alfaro kopt de bal weg. Epuraş rent richting de bal. Felice onderschept slim de pass. Felice schiet op doel. Fornůsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MB - Vrbov 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MB 40%, Vrbov 60%.
FK MB - Vrbov 1:0

59e minuut.
Doeltrap. Urbieta komt het veld opgelopen. Răboj trapt de bal weg. Falletta Caravasso is nu in balbezit. Falletta Caravasso geeft een hoge lob. Peliculoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peliculoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bresemann komt het veld opgelopen. Văcăroiu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alfaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Kutlular komt het veld opgelopen. Gallo komt het veld opgelopen. Niţescu met een snel genomen vrije trap. Alfaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Fornůsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo passt de bal in één keer door. Niţescu rent richting de bal. Niţescu geeft de bal voor. Alfaro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MB - Vrbov 2:0

85e minuut.
Peliculoso rent richting de bal. Magne is nu in balbezit. Major schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Major krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Major rent richting de bal. Peliculoso rent richting de bal. Bresemann onderschept slim de pass. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MB 38%, Vrbov 62%.
FK MB - Vrbov 2:0