Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Slavia Boskovice FC Socchi Prchalov
Šalamoun Tactiek attak
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Pletka probeert naar een medespeler te passen. Mylbachr is nu in balbezit. Mylbachr passt de bal met de wreef. Marulić speelt de bal door. Miśkowiec rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Leśko probeert naar een medespeler te passen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazura krijgt een gele kaart. Beclea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Botello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marulić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Marulić passt de bal in één keer door. Beclea rent richting de bal. Beclea passt de bal in één keer door. Miśkowiec is nu in balbezit. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 0:1

13e minuut.
Miśkowiec is nu in balbezit. Vilkočinskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miśkowiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilkočinskas probeert naar een medespeler te passen. Tesák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Leśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśko geeft de bal voor. Bosquier speelt de bal door. Klungelig pakt Santino de bal. Santino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Heller legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bambrowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bosquier is nu in balbezit. Bosquier geeft een hoge lob. Santino is nu in balbezit. Santino draait met de bal, schiet en ... Sambandan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 1:1

23e minuut.
Tesák is nu in balbezit. Miśkowiec is nu in balbezit. Tesák rent richting de bal. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Onderka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mazura de bal. Mazura passt de bal zonder na te denken. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino schiet op doel. Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mazura speelt de bal door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Santino is nu in balbezit. Santino haalt uit met een fantastische trap. Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Průcha geeft een lange en hoge pass. Santino rent richting de bal. Santino passt de bal met de wreef. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă schiet op doel. Sambandan bokst de bal weg.

36e minuut.
Průcha rent richting de bal. Průcha geeft een hoge lob. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino schiet op doel. Sambandan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 2:1

40e minuut.
Pletka kopt de bal weg. Fernández Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Botello speelt de bal door. Miśkowiec is nu in balbezit. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Santino is nu in balbezit. Smiorcăilă is nu in balbezit. Onderka begaat een overtreding. Onderka krijgt een gele kaart. Smiorcăilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leśko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Santino krijgt zijn hoofd ertegen. Sambandan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

44e minuut.
Leśko is nu in balbezit. Leśko speelt de bal door. Mazura met een sublieme pass. Santino is nu in balbezit. Santino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 43%, FC Socchi Prchalov 57%.
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 2:1

50e minuut.
Mazura geeft de bal voor. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă passt de bal zonder na te denken. Santino is nu in balbezit. Santino draait met de bal, schiet en ... Sambandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Kleštil verovert de bal door een tackle van achteren. Kleštil probeert naar een medespeler te passen. Rygiel heeft problemen om de bal te vangen. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić draait met de bal, schiet en ... Šťavel bokst de bal weg.

63e minuut.
Sackbauer geeft een lange en hoge pass. Marulić is nu in balbezit. Tesák is nu in balbezit. Tesák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 2:2

69e minuut.
Mazura kopt de bal weg. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santino de bal. Santino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thuận Hòa komt het veld opgelopen. Olejarczyk komt het veld opgelopen. Guerra komt het veld opgelopen. Gucić komt het veld opgelopen. Čekan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Heller neemt vlug de vrije trap. Miśkowiec rent richting de bal. Vilkočinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić verovert de bal door een tackle van achteren. Marulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tesák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesák passt de bal in één keer door. Marulić is nu in balbezit. Marulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 2:3

76e minuut.
Bambrowski kopt de bal weg. Gucić rent richting de bal. Olejarczyk rent richting de bal. Daar is Olejarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gucić de bal. Gucić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 3:3

82e minuut.
Rygiel onderschept slim de pass. Tesák is nu in balbezit. Marulić rent richting de bal. Marulić draait met de bal, schiet en ... Šťavel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 3:4

87e minuut.
Thuận Hòa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tesák. Thuận Hòa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilkočinskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olejarczyk springt en kopt de bal. Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Mylbachr met een snelle inworp. Onderka met een sublieme pass. Mylbachr is nu in balbezit. Mylbachr geeft de bal voor. Miśkowiec maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 51%, FC Socchi Prchalov 49%.
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 3:4