Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Slavia Boskovice Magisterská Juniorka
Šalamoun Tactiek rapid2
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten formidable
very good Passen formidable
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Mokroš de bal onder controle te krijgen. Valoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoušek met een sublieme pass. Popelák bereikt de bal nog maar net als eerste. Popelák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vilkočinskas speelt de bal door. Kleštil geeft een lange en hoge pass. Boháček kopt de bal weg. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vorlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorlický passt de bal met de wreef. Vilkočinskas is nu in balbezit. Hudeček verovert de bal door een tackle van achteren. Hudeček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hudeček is nu in balbezit. Valoušek is nu in balbezit. Valoušek passt de bal met de wreef. Popelák is nu in balbezit. Popelák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rygiel geeft een hoge lob. Burton kopt de bal weg. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valoušek geeft een hoge lob. Hudeček springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bosquier geeft een hoge lob. Burton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santino rent richting de bal. Santino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 1:0

32e minuut.
Valoušek onderschept slim de pass. Mokroš rent richting de bal. Santino begaat een overtreding. Santino krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hudeček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kleštil verovert de bal door een tackle van achteren. Mokroš kopt de bal weg. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček schiet op doel. Šťavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mokroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokroš geeft een lange en hoge pass. Průcha kan de bal niet met de borst controleren. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček haalt uit met een fantastische trap. Šťavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korek komt het veld opgelopen. Doseděl komt het veld opgelopen. Kabeláč komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 57%, Magisterská Juniorka 43%.
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 1:0

46e minuut.
Thuận Hòa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vorlický geeft een hoge lob. Rygiel rent richting de bal. Rygiel passt de bal met de wreef. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vorlický geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rygiel de bal. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček draait met de bal, schiet en ... Šťavel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 1:1

57e minuut.
Doseděl met een sublieme pass. Daar is Mokroš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokroš geeft een hoge lob. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček draait met de bal, schiet en ... Šťavel bokst de bal weg.

60e minuut.
Popelák rent richting de bal. Kleštil probeert naar een medespeler te passen. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček verovert de bal door een tackle van achteren. Hudeček draait met de bal, schiet en ... Šťavel bokst de bal weg. Paal!

62e minuut.
Vorlický geeft een hoge lob. Rygiel kopt de bal weg. Daar is Kleštil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popelák is nu in balbezit. Popelák draait met de bal, schiet en ... Šťavel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Santino passt de bal zonder na te denken. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal in één keer door. Gucić is nu in balbezit. Gucić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doseděl rent richting de bal. Doseděl geeft een hoge lob. Hudeček rent richting de bal. Hudeček draait met de bal, schiet en ... Šťavel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 1:2

73e minuut.
Olejarczyk komt het veld opgelopen. Čekan komt het veld opgelopen. Smiorcăilă komt het veld opgelopen. Fojtek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fojtek geeft een lange en hoge pass. Smiorcăilă rent richting de bal. Boháček maakt een afschuwelijke overtreding. Boháček krijgt een gele kaart. Smiorcăilă roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Smiorcăilă kan niet meer verder spelen.

79e minuut.
Doseděl probeert naar een medespeler te passen. Hudeček is nu in balbezit. Fojtek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hudeček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hudeček zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Šťavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 1:3

81e minuut.
Vorlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorlický speelt de bal door. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 1:4

84e minuut.
Mokroš probeert naar een medespeler te passen. Doseděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Doseděl speelt de bal door. Hudeček is nu in balbezit. Hudeček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Thuận Hòa kan de bal niet met de borst controleren. Hudeček rent richting de bal. Hudeček passt de bal zonder na te denken. Popelák is nu in balbezit. Popelák draait met de bal, schiet en ... Šťavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hudeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 67%, Magisterská Juniorka 33%.
SK Slavia Boskovice - Magisterská Juniorka 1:5