Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Berry Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30326
Beránci FK MB
Berry Tactiek pro beky
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.8 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Giannelli de bal. Giannelli passt de bal in één keer door. Tortolero rent richting de bal. Tortolero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FK MB 0:1

4e minuut.
Karyś heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orejuela. Karyś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forbes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bùi Bình krijgt zijn hoofd ertegen. Răboj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Vandíček speelt de bal door. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu geeft een lange en hoge pass. Tortolero is nu in balbezit. Tortolero schiet op doel. Barbarič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Forbes heeft problemen om de bal te vangen. Forbes speelt de bal door. Karyś is nu in balbezit. Karyś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beránci - FK MB 1:1

16e minuut.
Karyś rent richting de bal. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Pejaković geeft een hoge lob. Alfaro rent richting de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Barbarič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Halmosi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tammleht. Tammleht krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Niţescu is nu in balbezit. Domaradzki is nu in balbezit. Niţescu onderschept slim de pass. Niţescu geeft de bal voor. Tortolero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Karyś rent richting de bal. Pejaković is nu in balbezit. Karyś verovert de bal door een tackle van achteren. Karyś schiet op doel. Răboj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 50%, FK MB 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beránci - FK MB 1:1

53e minuut.
Tortolero rent richting de bal. Tortolero passt de bal zonder na te denken. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel. Barbarič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FK MB 1:2

54e minuut.
Moldenhauer komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Bùi Bình de bal. Noormägi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bùi Bình is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Felice komt het veld opgelopen. Kutlular komt het veld opgelopen. Lazović kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Răboj bokst de bal weg. Lazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beránci - FK MB 2:2

57e minuut.
Niţescu speelt de bal door. Forbes probeert naar een medespeler te passen. Karyś rent richting de bal. Karyś draait met de bal, schiet en ... Răboj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beránci - FK MB 3:2

62e minuut.
Buitenspel voor Felice. Goede buitenspelval van de verdediging. Urbieta komt het veld opgelopen. Korsoy komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu geeft de bal voor. Felice is nu in balbezit. Felice draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Vandíček is nu in balbezit. Vandíček probeert naar een medespeler te passen. Forbes rent richting de bal. Forbes geeft een hoge lob. Bùi Bình krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Orejuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orejuela passt de bal in één keer door. Niţescu rent richting de bal. Niţescu geeft de bal voor. Alfaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Orejuela is nu in balbezit. Orejuela geeft een hoge lob. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beránci - FK MB 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beránci 51%, FK MB 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beránci - FK MB 3:3