Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Meadow road
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11812
Kuřim FC LFC Havířov
4-3-1-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
58 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 20.3
excellent Schieten poor
very good Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Losna met een snelle inworp. Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Míšek zijn tegenspeler op de grond. Míšek krijgt een gele kaart. Gerrard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerrard komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martir maakt een snoekduik en kopt de bal. Poldík heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De Battista is nu in balbezit. De Battista passt de bal zonder na te denken. Gerrard geeft een hoge lob. Martir rent richting de bal. Martir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 1:0

8e minuut.
Špilberský is nu in balbezit. De Battista onderschept slim de pass. De Battista geeft een hoge lob. Martir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 2:0

13e minuut.
Topánek rent richting de bal. De Battista verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Słomianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomianka geeft een hoge lob. Martir krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 3:0

14e minuut.
Klungelig pakt Uchytil de bal. Martir is nu in balbezit. Martir passt de bal zonder na te denken. De Battista is nu in balbezit. De Battista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Míšek kopt de bal weg. Fujdiar rent richting de bal. Fujdiar passt de bal met de wreef. Daar is De Battista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Battista schiet op doel. Talčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Fujdiar de bal. Fujdiar geeft de bal voor. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel. Talčík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Špilberský is nu in balbezit. Janosch onderschept slim de pass. Janosch geeft de bal voor. Daar is Martir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir haalt uit met een fantastische trap. Talčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talčík met een sublieme pass. Losna kopt de bal weg. Topánek heeft problemen om de bal te vangen. De Battista rent richting de bal. De Battista haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerrard met een snelle inworp. Topánek rent richting de bal. De Battista verovert de bal door een tackle van achteren. De Battista schiet op doel. Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Janosch rent richting de bal. Jůza begaat een overtreding. Janosch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Öğüt met een snel genomen vrije trap. Martir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 4:0

31e minuut.
Talčík met een harde bal richting middenveld. Špilberský is nu in balbezit. Słomianka verovert de bal door een tackle van achteren. Słomianka geeft de bal voor. Martir springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Losna kopt de bal weg. Martir is nu in balbezit. Martir schiet op doel. Poldík probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 5:0

40e minuut.
Daar is Gerrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerrard speelt de bal door. Scheubeck speelt de bal door. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Uchytil de bal onder controle te krijgen. Martir is nu in balbezit. Martir passt de bal met de wreef. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 6:0

43e minuut.
Słomianka passt de bal met de wreef. De Battista is nu in balbezit. De Battista geeft de bal voor. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 7:0

44e minuut.
Lampička speelt de bal door. Jůza heeft problemen om de bal te vangen. Lampička rent richting de bal. Martir onderschept slim de pass. Martir draait met de bal, schiet en ... Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Battista rent richting de bal. De Battista haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 14%, LFC Havířov 86%.
Kuřim FC - LFC Havířov 8:0

48e minuut.
Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard speelt de bal door. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir haalt uit met een fantastische trap. Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Janosch met een sublieme pass. Słomianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomianka met een sublieme pass. Martir is nu in balbezit. Martir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Talčík trapt de bal weg van het doel. Janosch geeft de bal voor. Klungelig pakt Martir de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Janosch geeft een hoge lob. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista geeft de bal voor. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Janosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosch passt de bal in één keer door. Gerrard met een sublieme pass. De Battista rent richting de bal. De Battista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Martir heeft problemen om de bal te vangen. Martir geeft een hoge lob. De Battista is nu in balbezit. De Battista schiet op doel. Talčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 9:0

59e minuut.
Janosch kopt de bal weg. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista is nu in balbezit. De Battista haalt uit met een fantastische trap. Talčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 10:0

61e minuut.
Vítámvás passt de bal zonder na te denken. Janosch geeft de bal voor. Gerrard kopt de bal weg. Daar is Martir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir draait met de bal, schiet en ... Talčík bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 11:0

65e minuut.
Janosch kopt de bal weg. Martir rent richting de bal. Daar is Gerrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Martir heeft problemen om de bal te vangen. Poldík geeft de bal voor. Martir is nu in balbezit. Martir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 12:0

69e minuut.
Fujdiar controleert de bal met de borst. Gerrard rent richting de bal. Gerrard met een sublieme pass. Klungelig pakt Martir de bal. Martir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna geeft een lange en hoge pass. De Battista kopt de bal weg. Daar is Martir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Martir de bal. Poldík bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir onderschept slim de pass. Martir haalt uit met een fantastische trap. Talčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 13:0

73e minuut.
Jůza speelt de bal door. Vítámvás heeft problemen om de bal te vangen. Vítámvás passt de bal in één keer door. Martir is nu in balbezit. Martir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Janosch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Scheubeck de bal. Scheubeck geeft een hoge lob. De Battista rent richting de bal. De Battista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De Battista passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Martir de bal onder controle te krijgen. Martir schiet op doel. Poldík probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 14:0

80e minuut.
Janosch probeert naar een medespeler te passen. Öğüt is nu in balbezit. Janosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosch geeft een lange en hoge pass. Poldík heeft problemen om de bal te vangen. Talčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 15:0

82e minuut.
Słomianka haalt uit met een fantastische trap. Talčík probeert naar een medespeler te passen. Janosch kopt de bal weg. Martir rent richting de bal. Martir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Špilberský geeft een hoge lob. Losna is nu in balbezit. Losna speelt de bal door. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Scheubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheubeck geeft een hoge lob. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - LFC Havířov 16:0

88e minuut.
Fujdiar is nu in balbezit. Vítámvás bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujdiar verovert de bal door een tackle van achteren. Fujdiar geeft een lange en hoge pass. Martir krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Uchytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir onderschept slim de pass. Martir probeert naar een medespeler te passen. De Battista is nu in balbezit. De Battista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 16%, LFC Havířov 84%.
Kuřim FC - LFC Havířov 16:0