Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jiskra Strážnice FC Kinyo
Normal Tactiek italska of
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.9 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Ramut verovert de bal door een tackle van achteren. Ramut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Královec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabryš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Fuchs trapt de bal weg van het doel. Prohonil kopt de bal weg. Klungelig pakt Frýba de bal. Rubáš is nu in balbezit. Rubáš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sidor rent richting de bal. Sidor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:1

10e minuut.
Býček verovert de bal door een tackle van achteren. Býček speelt de bal door. Klungelig pakt Sidor de bal. Rubáš is nu in balbezit. Rubáš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Býček speelt de bal door. Kravička rent richting de bal. Kravička probeert naar een medespeler te passen. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš schiet op doel. Vykopal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:2

14e minuut.
Býček geeft een hoge lob. Sidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidor passt de bal in één keer door. Rubáš rent richting de bal. Rubáš haalt uit met een fantastische trap. Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sidor probeert de bal met de borst te controleren. Vízek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sidor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubáš legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:3

20e minuut.
Maier met een sublieme pass. Býček is nu in balbezit. Býček met een sublieme pass. Sidor rent richting de bal. Sidor haalt uit met een fantastische trap. Vykopal bokst de bal weg. Rubáš is nu in balbezit. Rubáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:4

28e minuut.
Kravička met een snelle inworp. Býček bereikt de bal nog maar net als eerste. Býček geeft een lange en hoge pass. Sidor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:5

41e minuut.
Potroviţa geeft de bal voor. Krupník kopt de bal weg. Daar is Maier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubáš rent richting de bal. Rubáš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 78%, FC Kinyo 22%.
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:5

53e minuut.
Býček geeft een lange en hoge pass. Vízek heeft problemen om de bal te vangen. Sidor is nu in balbezit. Sidor geeft een hoge lob. Rubáš springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:6

56e minuut.
Maier passt de bal met de wreef. Býček rent richting de bal. Býček met een sublieme pass. Sidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sidor kan de bal niet met de borst controleren. Vízek verovert de bal door een tackle van achteren. Kravička kopt de bal weg. Sidor rent richting de bal. Sidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:7

59e minuut.
Krupník probeert naar een medespeler te passen. Býček rent richting de bal. Býček met een sublieme pass. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vykopal trapt de bal weg van het doel. Býček kopt de bal weg. Kravička geeft de bal voor. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gabryš is nu in balbezit. Býček onderschept slim de pass. Býček geeft een lange en hoge pass. Frýba probeert de bal aan de voet te houden. Rubáš krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kravička kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Královec de bal onder controle te krijgen. Býček geeft een lange en hoge pass. Rubáš rent richting de bal. Rubáš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vykopal trapt de bal weg van het doel. Prohonil probeert naar een medespeler te passen. Rubáš is nu in balbezit. Rubáš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vykopal trapt de bal weg van het doel. Býček rent richting de bal. Býček geeft de bal voor. Sidor is nu in balbezit. Sidor geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rubáš rent richting de bal. Rubáš schiet op doel. Vykopal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:8

75e minuut.
Drašar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maier is nu in balbezit. Býček verovert de bal door een tackle van achteren. Býček geeft de bal voor. Sidor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:9

79e minuut.
Kysilka met een sublieme pass. Daar is Maier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubáš onderschept slim de pass. Rubáš haalt uit met een fantastische trap. Vykopal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:10

82e minuut.
Sidor is nu in balbezit. Sidor passt de bal zonder na te denken. Frýba rent richting de bal. Rubáš onderschept slim de pass. Rubáš haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Krupník passt de bal met de wreef. Prohonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohonil speelt de bal door. Rubáš heeft problemen om de bal te vangen. Rubáš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Býček bereikt de bal nog maar net als eerste. Býček geeft de bal voor. Rubáš is nu in balbezit. Sidor rent richting de bal. Sidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:11

87e minuut.
Býček kopt de bal weg. Prohonil heeft problemen om de bal te vangen. Prohonil passt de bal zonder na te denken. Rubáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubáš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 81%, FC Kinyo 19%.
FC Jiskra Strážnice - FC Kinyo 0:11