Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: L. p. B. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 48000
Louňovice pod Blaníkem FC Socchi Prchalov
532 Tactiek attak
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 61
good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


17e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea geeft een hoge lob. Daar is Melchiorre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tesák rent richting de bal. Tesák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Socchi Prchalov 0:1

23e minuut.
Kristić is nu in balbezit. Onderka verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt van Ankeren zijn tegenspeler op de grond. van Ankeren krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kurka is nu in balbezit. Kurka geeft de bal voor. Kristić is nu in balbezit. Kristić haalt uit met een fantastische trap. Sambandan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Louňovice pod Blaníkem - FC Socchi Prchalov 1:1

30e minuut.
Kristić heeft problemen om de bal te vangen. Onderka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kristić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melchiorre met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Wojnowski de bal. Kristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Marulić rent richting de bal. Zubáček onderschept slim de pass. Tesák onderschept slim de pass. Tesák haalt uit met een fantastische trap. Ráš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Socchi Prchalov 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 58%, FC Socchi Prchalov 42%.
Louňovice pod Blaníkem - FC Socchi Prchalov 1:2

54e minuut.
Sackbauer geeft een hoge lob. Marulić kopt de bal weg. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ... Ráš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - FC Socchi Prchalov 1:3

55e minuut.
Tesák passt de bal zonder na te denken. Kurka is nu in balbezit. Pletka verovert de bal door een tackle van achteren. Pletka geeft de bal voor. Marulić rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mylbachr rent richting de bal. Mylbachr passt de bal zonder na te denken. Tesák probeert naar een medespeler te passen. Marulić rent richting de bal. Marulić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kerić de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kurka probeert naar een medespeler te passen. Wojnowski rent richting de bal. Sackbauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sackbauer krijgt een gele kaart. Wojnowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Ankeren wilt de vrije trap nemen. Paal!

75e minuut.
Sackbauer met een sublieme pass. Klungelig pakt Miśkowiec de bal. Tesák is nu in balbezit. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fernández Botello met de inworp. van Ankeren rent richting de bal. van Ankeren passt de bal met de wreef. Kristić rent richting de bal. Kristić schiet op doel. Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 62%, FC Socchi Prchalov 38%.
Louňovice pod Blaníkem - FC Socchi Prchalov 1:3