Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Tichonice F.C. Aston Punat
Nexia Tactiek 442 Dia
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 47.2
excellent Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Škroup geeft een hoge lob. Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu geeft een lange en hoge pass. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 1:0

3e minuut.
Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrellis geeft een hoge lob. Berúnský is nu in balbezit. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 2:0

6e minuut.
Andrellis passt de bal zonder na te denken. Steiger onderschept slim de pass. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Šíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 3:0

9e minuut.
Vâlcu schiet op doel. Šíma speelt de bal door. Schaaf kopt de bal weg. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Šíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Písecký is nu in balbezit. Písecký geeft de bal voor. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel. Šíma bokst de bal weg.

38e minuut.
Steiger met de inworp. Schaaf met een sublieme pass. Chiodaroli met een sublieme pass. Písecký rent richting de bal. Písecký draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mishaxhiu rent richting de bal. Aksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu geeft een hoge lob. Písecký springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Švéda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Tichonice F.C. 38%, Aston Punat 62%.
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 3:0

48e minuut.
Aksić passt de bal in één keer door. Daar is Mishaxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishaxhiu met een sublieme pass. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Andrellis probeert naar een medespeler te passen. Písecký is nu in balbezit. Písecký passt de bal in één keer door. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Šíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 4:0

55e minuut.
Aksić probeert naar een medespeler te passen. Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu geeft een hoge lob. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Šíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Mishaxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishaxhiu speelt de bal door. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Šíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 5:0

59e minuut.
Galazzo is nu in balbezit. Galazzo passt de bal zonder na te denken. Berúnský is nu in balbezit. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Písecký de bal. Písecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 6:0

62e minuut.
Tubřík trapt de bal weg. Aksić kopt de bal weg. Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu geeft de bal voor. Písecký maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu schiet op doel. Vâlcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Písecký springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Amadou Tall met een sublieme pass. Aksić met een sublieme pass. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel. Šíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 7:0

69e minuut.
Písecký heeft problemen om de bal te vangen. Písecký met een sublieme pass. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Šíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 8:0

72e minuut.
Mishaxhiu is nu in balbezit. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Šíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 9:0

74e minuut.
Písecký kopt de bal weg. Berúnský bereikt de bal nog maar net als eerste. Berúnský geeft de bal voor. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Šíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Aksić met de inworp. Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu geeft een lange en hoge pass. Písecký rent richting de bal. Písecký haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Tichonice F.C. 33%, Aston Punat 67%.
Slavia Tichonice F.C. - Aston Punat 9:0