Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Xaverov FC HNĚVOTÍN
451 Tactiek hara kiri
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Váraljai speelt de bal door. Borovička is nu in balbezit. Jarolímek onderschept slim de pass. Jarolímek draait met de bal, schiet en ... Popov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:1

2e minuut.
Pacanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek rent richting de bal. Pacanda begaat een overtreding. Jarolímek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Njeguš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jarolímek rent richting de bal. Jarolímek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:2

5e minuut.
Váraljai rent richting de bal. Váraljai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jarolímek de bal. Jarolímek schiet op doel. Popov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jarolímek verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Jarolímek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarolímek met een sublieme pass. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai schiet op doel. Popov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:3

10e minuut.
Šimůnek onderschept slim de pass. Njeguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek schiet op doel. Popov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:4

12e minuut.
Njeguš probeert de bal met de borst te controleren. Pacanda rent richting de bal. Pacanda probeert naar een medespeler te passen. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Soulié met een sublieme pass. Váraljai is nu in balbezit. Zárybnický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárybnický krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Muić met een snelle inworp. Njeguš geeft een lange en hoge pass. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:5

28e minuut.
Sak is nu in balbezit. Sak geeft een hoge lob. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek draait met de bal, schiet en ... Borovička probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:6

32e minuut.
Muić met een sublieme pass. Váraljai probeert de bal met de borst te controleren. Váraljai probeert naar een medespeler te passen. Šimůnek is nu in balbezit. Šimůnek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sak passt de bal zonder na te denken. Njeguš rent richting de bal. Njeguš passt de bal in één keer door. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:7

38e minuut.
Njeguš geeft een hoge lob. Smrk is nu in balbezit. Jarolímek begaat een overtreding. Jarolímek krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Njeguš geeft de bal voor. Muić bereikt de bal nog maar net als eerste. Muić passt de bal in één keer door. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek schiet op doel. Popov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Smrk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muić speelt de bal door. Klungelig pakt Zárybnický de bal. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:8

44e minuut.
Zelený heeft problemen om de bal te vangen. Zelený geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soulié met de inworp. Šimůnek speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Xaverov 76%, FC HNĚVOTÍN 24%.
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:8

46e minuut.
Záhorský is nu in balbezit. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek passt de bal zonder na te denken. Váraljai rent richting de bal. Váraljai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Popov met een harde bal richting middenveld. Tranamil rent richting de bal. Met opzet legt Mynář zijn tegenspeler op de grond. Tranamil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Muić rent richting de bal. Muić geeft de bal voor. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:9

51e minuut.
Šimůnek rent richting de bal. Zárybnický rent richting de bal. Šimůnek onderschept slim de pass. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarolímek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Váraljai probeert naar een medespeler te passen. Šimůnek rent richting de bal. Šimůnek passt de bal in één keer door. Jarolímek is nu in balbezit. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:10

64e minuut.
Váraljai kopt de bal weg. Kodet kan de bal niet met de borst controleren. Šimůnek verovert de bal door een tackle van achteren. Šimůnek haalt uit met een fantastische trap. Popov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:11

65e minuut.
Záhorský passt de bal zonder na te denken. Aulický is nu in balbezit. Jarolímek verovert de bal door een tackle van achteren. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap. Popov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zárybnický met een sublieme pass. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai schiet op doel. Popov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:12

75e minuut.
Jarolímek heeft problemen om de bal te vangen. Jarolímek speelt de bal door. Váraljai probeert de bal met de borst te controleren. Váraljai haalt uit met een fantastische trap. Popov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:13

80e minuut.
Tranamil onderschept slim de pass. Tranamil speelt de bal door. Šimůnek rent richting de bal. Šimůnek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:14

81e minuut.
Aulický bereikt de bal nog maar net als eerste. Muić verovert de bal door een tackle van achteren. Muić geeft de bal voor. Borovička heeft problemen om de bal te vangen. Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:15

83e minuut.
Váraljai rent richting de bal. Váraljai speelt de bal door. Jarolímek rent richting de bal. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap. Popov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:16

85e minuut.
Záhorský passt de bal met de wreef. Šimůnek rent richting de bal. Šimůnek passt de bal zonder na te denken. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Popov met een harde bal richting middenveld. Muić kopt de bal weg. Váraljai probeert naar een medespeler te passen. Jarolímek heeft problemen om de bal te vangen. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Njeguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Njeguš passt de bal met de wreef. Váraljai is nu in balbezit. Jarolímek is nu in balbezit. Jarolímek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Xaverov 80%, FC HNĚVOTÍN 20%.
SC Xaverov - FC HNĚVOTÍN 0:17