Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsik-Tampicka fc la alofi
Totalni Bayern Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 20.6
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Smékal is nu in balbezit. Pantarolo onderschept slim de pass. Pantarolo passt de bal zonder na te denken. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Augustín trapt de bal weg. Henderson rent richting de bal. Machálek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Machálek krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Henderson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pantarolo de bal. Pantarolo passt de bal zonder na te denken. Rosas rent richting de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - fc la alofi 1:0

7e minuut.
Słonina met de inworp. Klungelig pakt Henderson de bal. Henderson geeft de bal voor. Rosas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pantarolo is nu in balbezit. Štúr rent richting de bal. Peragón Lacalle geeft de bal voor. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Henderson met een snelle inworp. Pantarolo is nu in balbezit. Machálek begaat een overtreding. Pantarolo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Peragón Lacalle heeft problemen om de bal te vangen. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. Štúr probeert de bal aan de voet te houden. Augustín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Słonina passt de bal zonder na te denken. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson geeft de bal voor. Rosas krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Ryba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pacanda is nu in balbezit. Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt geeft de bal voor. Rosas maakt een snoekduik en kopt de bal. Augustín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - fc la alofi 2:0

20e minuut.
Kytlica kan de bal niet met de borst controleren. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson passt de bal met de wreef. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Augustín trapt de bal weg. Peragón Lacalle kopt de bal weg. Pantarolo is nu in balbezit. Pantarolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Daar is Henderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machálek is nu in balbezit. Henderson onderschept slim de pass. Henderson geeft een hoge lob. Bechstädt springt en kopt de bal. Augustín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ryba heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Machálek is nu in balbezit. Peragón Lacalle onderschept slim de pass. Peragón Lacalle passt de bal met de wreef. Rosas is nu in balbezit. Rosas draait met de bal, schiet en ... Augustín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ryba trapt de bal weg van het doel. Peragón Lacalle probeert naar een medespeler te passen. Pacanda is nu in balbezit. Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Bechstädt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechstädt passt de bal in één keer door. Pantarolo speelt de bal door. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Rosas de bal. Smékal is nu in balbezit. Rosas maakt een afschuwelijke overtreding. Rosas krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Machálek probeert de bal aan de voet te houden. Pantarolo rent richting de bal. Rosas is nu in balbezit. Pantarolo rent richting de bal. Pantarolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Štúr is nu in balbezit. Rosas onderschept slim de pass. Pantarolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - fc la alofi 3:0

45e minuut.
Pantarolo speelt de bal door. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu passt de bal met de wreef. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt schiet op doel. Augustín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 19%, fc la alofi 81%.
Arsik-Tampicka - fc la alofi 3:0

48e minuut.
Bechstädt probeert naar een medespeler te passen. Pantarolo rent richting de bal. Pantarolo probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt schiet op doel. Augustín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosas rent richting de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Augustín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Sirmen de bal. Rokycan rent richting de bal. Sirmen verovert de bal door een tackle van achteren. Zasadil verovert de bal door een tackle van achteren. Zasadil schiet op doel. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Machálek kopt de bal weg. Peragón Lacalle rent richting de bal. Peragón Lacalle speelt de bal door. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Augustín trapt de bal weg van het doel. Peragón Lacalle kopt de bal weg. Daar is Smékal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pantarolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ryba ... Strafschop! Pantarolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pantarolo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - fc la alofi 4:0

59e minuut.
Bechstädt met een sublieme pass. Rosas is nu in balbezit. Pantarolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantarolo draait met de bal, schiet en ... Augustín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - fc la alofi 5:0

64e minuut.
Peragón Lacalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón Lacalle geeft een hoge lob. Štúr is nu in balbezit. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - fc la alofi 6:0

67e minuut.
Augustín met een harde bal richting middenveld. Peragón Lacalle kopt de bal weg. Pantarolo is nu in balbezit. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas draait met de bal, schiet en ... Augustín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Štúr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantarolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantarolo draait met de bal, schiet en ... Augustín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - fc la alofi 7:0

72e minuut.
Doeltrap. Orvos komt het veld opgelopen. Ruiz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Štúr is nu in balbezit. Štúr geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peragón Lacalle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orvos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Peragón Lacalle rent richting de bal. Peragón Lacalle probeert naar een medespeler te passen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Ryba probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - fc la alofi 8:0

81e minuut.
Inworp. Martí Castelló komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alstander komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 20%, fc la alofi 80%.
Arsik-Tampicka - fc la alofi 8:0