Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: This is eXtreme
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21971
! eXtreme sports ! Aston Punat
ZAS JEDNA NOVÁ Tactiek 442 Dia
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 44.7
zeer goed Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohera onderschept slim de pass. Horčica rent richting de bal. Horčica passt de bal in één keer door. Matias is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pintilii is nu in balbezit. Horčica speelt de bal door. Belli is nu in balbezit. Vojta onderschept slim de pass. Vojta draait met de bal, schiet en ... Heiskala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Hrubec is nu in balbezit. Chiodaroli verovert de bal door een tackle van achteren. Chiodaroli passt de bal zonder na te denken. Teplický is nu in balbezit. Teplický haalt uit met een fantastische trap. Castaño Gutiérrez bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duna met de inworp. Horčica speelt de bal door. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias haalt uit met een fantastische trap. Heiskala bokst de bal weg. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Matias rent richting de bal. Matias draait met de bal, schiet en ... Heiskala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - Aston Punat 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! eXtreme sports ! 35%, Aston Punat 65%.
! eXtreme sports ! - Aston Punat 1:0

52e minuut.
Ohera passt de bal in één keer door. Matias is nu in balbezit. Matias passt de bal in één keer door. Vojta is nu in balbezit. Vojta draait met de bal, schiet en ... Heiskala bokst de bal weg.

56e minuut.
Belli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belli geeft een lange en hoge pass. Hrubec geeft een lange en hoge pass. Vojta is nu in balbezit. Vojta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - Aston Punat 2:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmochescu met de inworp. Ohera is nu in balbezit. Ohera geeft een lange en hoge pass. Matias springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Matias passt de bal met de wreef. Osmochescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rolls. Rolls krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Osmochescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ohera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rosasco de bal. Matias rent richting de bal. Matias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - Aston Punat 3:0

66e minuut.
Rosasco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiodaroli de bal. Chiodaroli passt de bal in één keer door. Teplický rent richting de bal. Teplický draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Heiskala met een harde bal richting middenveld. Chiodaroli kopt de bal weg. Karapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Teplický rent richting de bal. Teplický schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Chodec geeft een hoge lob. Inworp. Hrouda met de inworp. Amadou Tall rent richting de bal. Amadou Tall geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hrouda is nu in balbezit. Hrouda passt de bal met de wreef. Horčica geeft een hoge lob. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias schiet op doel. Heiskala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Osmochescu kopt de bal weg. Vojta rent richting de bal. Matias rent richting de bal. Matias schiet op doel. Heiskala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - Aston Punat 4:0

90e minuut.
Ohera onderschept slim de pass. Ohera passt de bal met de wreef. Vojta is nu in balbezit. Vojta schiet op doel. Heiskala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - Aston Punat 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! eXtreme sports ! 44%, Aston Punat 56%.
! eXtreme sports ! - Aston Punat 5:0