Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Karviná Slavia Tichonice F.C.
taktika 1 Tactiek Nexia_mirror
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 50.1
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu speelt de bal door. Bolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel. Charalabidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bolek is nu in balbezit. Polyakov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrellis komt bij de bal en schiet. Vâlcu springt en kopt de bal. Charalabidis bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Škroup de bal. Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Andrellis de bal. Andrellis geeft een hoge lob. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Víg passt de bal met de wreef. Pele Zapata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žampa. Pele Zapata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cabrera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Andrellis met een snelle inworp. Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa geeft een lange en hoge pass. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Charalabidis bokst de bal weg.

22e minuut.
Žampa is nu in balbezit. Žampa geeft een hoge lob. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - Slavia Tichonice F.C. 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Mishaxhiu de bal. Achilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Achilli geeft de bal voor. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aksić probeert naar een medespeler te passen. Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu geeft een hoge lob. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Charalabidis bokst de bal weg.

34e minuut.
Achilli onderschept slim de pass. Achilli geeft de bal voor. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Tubřík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
David Karviná - Slavia Tichonice F.C. 1:1

36e minuut.
Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Bolek is nu in balbezit. Bolek draait met de bal, schiet en ... Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polyakov probeert naar een medespeler te passen. Loch is nu in balbezit. Loch geeft de bal voor. Aksić geeft de bal voor. Vâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Charalabidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lavička geeft een hoge lob. Víg kopt de bal weg. Caetano rent richting de bal. Traverso verovert de bal door een tackle van achteren. Traverso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 56%, Slavia Tichonice F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
David Karviná - Slavia Tichonice F.C. 1:1

46e minuut.
Švéda komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal met de wreef. Víg rent richting de bal. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - Slavia Tichonice F.C. 2:1

56e minuut.
Aksić probeert naar een medespeler te passen. Mishaxhiu geeft de bal voor. Daar is Polyakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu met een sublieme pass. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
David Karviná - Slavia Tichonice F.C. 2:2

73e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal in één keer door. Pele Zapata rent richting de bal. Pele Zapata draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sahilli de bal onder controle te krijgen. Tubřík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Počta probeert naar een medespeler te passen. Sahilli speelt de bal door. Škroup heeft problemen om de bal te vangen. Traverso onderschept slim de pass. Traverso draait met de bal, schiet en ... Tubřík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - Slavia Tichonice F.C. 3:2

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tubřík niet meer kan verder spelen. Minarčík komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Víg probeert naar een medespeler te passen. Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata passt de bal in één keer door. Víg rent richting de bal. Víg geeft een hoge lob. Minarčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Daar is Mishaxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishaxhiu geeft een lange en hoge pass. Bolek is nu in balbezit. Bolek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
David Karviná - Slavia Tichonice F.C. 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 45%, Slavia Tichonice F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
David Karviná - Slavia Tichonice F.C. 3:3