Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prague team FC Camp Nou
Xaomi Tactiek Que cono!
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 57.7
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


6e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Gorun is nu in balbezit. Gorun geeft de bal voor. Daar is Cross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gorun is nu in balbezit. Crhák is nu in balbezit. Gorun is nu in balbezit. Crhák bereikt de bal nog maar net als eerste. Crhák geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun passt de bal zonder na te denken. Crhák is nu in balbezit. Crhák geeft de bal voor. Ceolin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cross is nu in balbezit. Ippoliti verovert de bal door een tackle van achteren. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel. Guc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Crhák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun geeft de bal voor. Crhák probeert de bal aan de voet te houden. Ceolin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 73%, FC Camp Nou 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prague team - FC Camp Nou 0:0

52e minuut.
Chiacu speelt de bal door. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala probeert naar een medespeler te passen. Alkış is nu in balbezit. Alkış schiet op doel. Rolin bokst de bal weg.

53e minuut.
Bülow geeft de bal voor. Gorun rent richting de bal. Gorun passt de bal met de wreef. Daar is Cross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cross geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Banin passt de bal zonder na te denken. Ceolin kan de bal niet met de borst controleren. Ippoliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin onderschept slim de pass. Ceolin schiet op doel. Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tarone zal de hoekschop nemen. Ippoliti is nu in balbezit. Ceolin verovert de bal door een tackle van achteren. Ceolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - FC Camp Nou 0:1

61e minuut.
Banin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banin speelt de bal door. Klungelig pakt Cross de bal. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ceolin kopt de bal weg. Goujon is nu in balbezit. Goujon geeft de bal voor. Alkış is nu in balbezit. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Rolin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Crhák probeert naar een medespeler te passen. Tarone geeft een lange en hoge pass. Wilson kopt de bal weg. Banin is nu in balbezit. Banin geeft een hoge lob. Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Crhák passt de bal in één keer door. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross passt de bal zonder na te denken. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ippoliti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braithwaite met een snelle inworp. Banin rent richting de bal. Banin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Braithwaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Braithwaite geeft een lange en hoge pass. Piwoński kopt de bal weg. Goujon bereikt de bal nog maar net als eerste. Goujon geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ceolin met een sublieme pass. Crhák is nu in balbezit. Crhák passt de bal zonder na te denken. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross draait met de bal, schiet en ... Guc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 67%, FC Camp Nou 33%.
Prague team - FC Camp Nou 0:1