Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc la alofi FC HNĚVOTÍN
Normal Tactiek hara kiri
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 31.2
zwak Schieten solide
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Njeguš passt de bal met de wreef. Kacela rent richting de bal. Pacanda speelt de bal door. Šimůnek is nu in balbezit. Šimůnek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:1

12e minuut.
Váraljai is nu in balbezit. Váraljai met een sublieme pass. Daar is Štúr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kytlica kopt de bal weg. Daar is Njeguš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:2

24e minuut.
Smékal is nu in balbezit. Neagu rent richting de bal. Smékal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smékal krijgt een gele kaart. Neagu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šimůnek maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Ryba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augustín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Valšica is nu in balbezit. Kivikas onderschept slim de pass. Kivikas geeft een lange en hoge pass. Kacela krijgt zijn hoofd ertegen. Augustín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:3

35e minuut.
Smékal verovert de bal door een tackle van achteren. Muić is nu in balbezit. Muić geeft een hoge lob. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Soulié geeft een hoge lob. Šimůnek is nu in balbezit. Šimůnek passt de bal met de wreef. Kacela heeft problemen om de bal te vangen. Kacela haalt uit met een fantastische trap. Augustín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:4

38e minuut.
Soulié geeft een hoge lob. Šimůnek kopt de bal weg. Kacela heeft problemen om de bal te vangen. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:5

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Augustín met een harde bal richting middenveld. Soulié kopt de bal weg. Váraljai heeft problemen om de bal te vangen. Váraljai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc la alofi 85%, FC HNĚVOTÍN 15%.
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:6

46e minuut.
Váraljai onderschept slim de pass. Váraljai met een sublieme pass. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela haalt uit met een fantastische trap. Augustín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:7

49e minuut.
Muić kopt de bal weg. Kacela is nu in balbezit. Kacela geeft een lange en hoge pass. Šimůnek is nu in balbezit. Šimůnek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Muić speelt de bal door. Daar is Šimůnek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimůnek speelt de bal door. Kacela is nu in balbezit. Ryba probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Muić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pacanda de bal onder controle te krijgen. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Muić is nu in balbezit. Muić geeft een hoge lob. Kacela heeft problemen om de bal te vangen. Šimůnek is nu in balbezit. Šimůnek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Njeguš is nu in balbezit. Machálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Njeguš begaat een overtreding. Njeguš krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Soulié heeft problemen om de bal te vangen. Soulié geeft een lange en hoge pass. Štúr speelt de bal door. Brych rent richting de bal. Brych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Valšica kopt de bal weg. Smékal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muić met een sublieme pass. Kacela rent richting de bal. Kacela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc la alofi 70%, FC HNĚVOTÍN 30%.
fc la alofi - FC HNĚVOTÍN 0:8