Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsik-Tampicka SC Xaverov
Totalni Bayern Tactiek 451
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten poor
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Peragón Lacalle probeert naar een medespeler te passen. Pantarolo is nu in balbezit. Zárybnický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárybnický krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Záhorský rent richting de bal. Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt passt de bal in één keer door. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rosas rent richting de bal. Peragón Lacalle is nu in balbezit. Peragón Lacalle passt de bal met de wreef. Pantarolo is nu in balbezit. Pantarolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Henderson geeft een hoge lob. Zelený probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Henderson neemt de hoekschop. Bechstädt kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Zárybnický rent richting de bal. Rosas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Pantarolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peragón Lacalle is nu in balbezit. Peragón Lacalle passt de bal in één keer door. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Wewiórski geeft een lange en hoge pass. Kodet probeert naar een medespeler te passen. Henderson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Słonina is nu in balbezit. Słonina geeft een hoge lob. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 1:0

25e minuut.
Pantarolo rent richting de bal. Pantarolo passt de bal met de wreef. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas schiet op doel. Popov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 2:0

26e minuut.
Ciupitu kopt de bal weg. Smrk is nu in balbezit. Rosas onderschept slim de pass. Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantarolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantarolo schiet op doel. Rosas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 3:0

30e minuut.
Záhorský heeft problemen om de bal te vangen. Záhorský passt de bal met de wreef. Smrk rent richting de bal. Bechstädt onderschept slim de pass. Bechstädt geeft de bal voor. Popov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 4:0

33e minuut.
Koukolík heeft problemen om de bal te vangen. Pantarolo is nu in balbezit. Zárybnický onderschept slim de pass. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bechstädt rent richting de bal. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson draait met de bal, schiet en ... Popov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski geeft een lange en hoge pass. Rosas rent richting de bal. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Peragón Lacalle kopt de bal weg. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárybnický is nu in balbezit. Rosas onderschept slim de pass. Rosas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Koukolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu onderschept slim de pass. Ciupitu geeft een hoge lob. Rosas rent richting de bal. Rosas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 26%, SC Xaverov 74%.
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 4:0

46e minuut.
Záhorský passt de bal in één keer door. Peragón Lacalle geeft een lange en hoge pass. Daar is Kodet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas is nu in balbezit. Rosas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 5:0

48e minuut.
Blaťák rent richting de bal. Zárybnický is nu in balbezit. Zárybnický geeft de bal voor. Bechstädt heeft problemen om de bal te vangen. Bechstädt geeft een lange en hoge pass. Paal! Popov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupitu geeft de bal voor. Zárybnický kan de bal niet met de borst controleren. Rosas rent richting de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 6:0

58e minuut.
Słonina is nu in balbezit. Słonina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Borovička de bal. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Popov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 7:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kopertowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kodet rent richting de bal. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ... Popov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 8:0

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orvos komt het veld opgelopen. Ciupitu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peragón Lacalle maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martí Castelló komt het veld opgelopen. Ruiz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rosas is nu in balbezit. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski passt de bal zonder na te denken. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alstander komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Kopertowski de bal. Ruiz geeft de bal voor. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Popov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 9:0

87e minuut.
Słonina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peragón Lacalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón Lacalle geeft de bal voor. Orvos rent richting de bal. Orvos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kodet kopt de bal weg. Peragón Lacalle rent richting de bal. Peragón Lacalle met een sublieme pass. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 26%, SC Xaverov 74%.
Arsik-Tampicka - SC Xaverov 9:0