Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aston Punat David Karviná
442 Dia Tactiek taktika 1
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten formidable
average Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Loch speelt de bal door. Traverso is nu in balbezit. Traverso passt de bal zonder na te denken. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiodaroli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosasco rent richting de bal. Rosasco geeft een hoge lob. Lačný bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - David Karviná 1:0

10e minuut.
Amadou Tall passt de bal met de wreef. Rosasco is nu in balbezit. Rosasco passt de bal in één keer door. Teplický is nu in balbezit. Teplický draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charalabidis met een sublieme pass. Pele Zapata kopt de bal weg. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Heiskala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Počta met de inworp. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bečvář geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Počta met de inworp. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ... Heiskala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aston Punat - David Karviná 1:1

21e minuut.
Počta probeert naar een medespeler te passen. Cabrera met een sublieme pass. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ... Heiskala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Bečvář heeft problemen om de bal te vangen. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. Heiskala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. Pintilii is nu in balbezit. Pintilii probeert naar een medespeler te passen. Teplický rent richting de bal. Teplický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cabrera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scavolino komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Traverso onderschept slim de pass. Traverso passt de bal in één keer door. Víg is nu in balbezit. Pele Zapata rent richting de bal. Pele Zapata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Víg speelt de bal door. Traverso is nu in balbezit. Bečvář bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso onderschept slim de pass. Traverso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Teplický met een sublieme pass. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Víg. Víg krijgt een gele kaart. Pintilii raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pintilii neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Punat 60%, David Karviná 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aston Punat - David Karviná 1:1

47e minuut.
Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bečvář de bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - David Karviná 1:2

50e minuut.
Víg met een sublieme pass. Bečvář rent richting de bal. Traverso onderschept slim de pass. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Heiskala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - David Karviná 1:3

54e minuut.
Víg met een snelle inworp. Pele Zapata rent richting de bal. Bečvář legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pele Zapata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Traverso legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Heiskala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Traverso rent richting de bal. Heiskala probeert naar een medespeler te passen. Pintilii kopt de bal weg. Lačný is nu in balbezit. Teplický verovert de bal door een tackle van achteren. Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teplický controleert de bal met de borst. Charalabidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Teplický bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - David Karviná 2:3

60e minuut.
Belli probeert naar een medespeler te passen. Pele Zapata rent richting de bal. Oliva onderschept slim de pass. Traverso onderschept slim de pass. Traverso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Loch met een snelle inworp. Scavolino probeert de bal met de borst te controleren. Scavolino geeft een lange en hoge pass. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Belli onderschept slim de pass. Oliva is nu in balbezit. Pele Zapata onderschept slim de pass. Pele Zapata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - David Karviná 2:4

76e minuut.
Traverso kopt de bal weg. Scavolino speelt de bal door. Počta heeft problemen om de bal te vangen. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Počta rent richting de bal. Počta passt de bal in één keer door. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Heiskala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Scavolino is nu in balbezit. Scavolino passt de bal met de wreef. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Achilli geeft de bal voor. Počta bereikt de bal nog maar net als eerste. Počta passt de bal met de wreef. Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata haalt uit met een fantastische trap. Heiskala bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rosasco geeft een hoge lob. Teplický probeert de bal aan de voet te houden. Lavička bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplický verovert de bal door een tackle van achteren. Teplický draait met de bal, schiet en ... Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Scavolino passt de bal met de wreef. Oliva controleert de bal met de borst. Bečvář is nu in balbezit. Traverso onderschept slim de pass. Traverso draait met de bal, schiet en ... Heiskala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Punat 51%, David Karviná 49%.
Aston Punat - David Karviná 2:4