Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Lamaci Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 13362
Lamaci Prague team
442 - standart Tactiek Xaomi
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 49.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Caroço speelt de bal door. Daar is Alkış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkış met een sublieme pass. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel. Recco bokst de bal weg.

3e minuut.
Miranyan met een sublieme pass. Czagala rent richting de bal. Czagala passt de bal met de wreef. Alkış is nu in balbezit. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hrouzek onderschept slim de pass. Rafael bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafael met een sublieme pass. Leksa rent richting de bal. Leksa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chiacu passt de bal zonder na te denken. Piwoński speelt de bal door. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Purer is nu in balbezit. Purer geeft de bal voor. Guc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pinotti passt de bal in één keer door. Leksa is nu in balbezit. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya schiet op doel. Guc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Prague team 1:0

19e minuut.
Piwoński geeft de bal voor. Alkış rent richting de bal. Pinotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinotti krijgt een gele kaart. Alkış raakt geblesseerd tijdens het duel. Caroço zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Recco speelt de bal door. Goujon kopt de bal weg. Alkış rent richting de bal. Alkış draait met de bal, schiet en ... Recco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lamaci - Prague team 1:1

22e minuut.
Caroço passt de bal in één keer door. Nunzio is nu in balbezit. Belović verovert de bal door een tackle van achteren. Belović draait met de bal, schiet en ... Recco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Prague team 1:2

23e minuut.
Belović passt de bal in één keer door. Czagala rent richting de bal. Czagala passt de bal met de wreef. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leksa is nu in balbezit. Pinotti rent richting de bal. Leksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Leksa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chiacu kopt de bal weg. Czagala rent richting de bal. Purer maakt een afschuwelijke overtreding. Purer krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pořešil speelt de bal door. Klungelig pakt Petekkaya de bal. Pinotti is nu in balbezit. Pinotti geeft de bal voor. Leksa springt en kopt de bal. Guc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Belović is nu in balbezit. Belović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Alkış de bal onder controle te krijgen. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel. Recco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamaci 47%, Prague team 53%.
Lamaci - Prague team 1:2

49e minuut.
Daar is Pinotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinotti met een sublieme pass. Leksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya is nu in balbezit. Petekkaya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Czagala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović passt de bal met de wreef. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Recco bokst de bal weg.

55e minuut.
Nunzio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czagala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caroço is nu in balbezit. Caroço geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Petekkaya rent richting de bal. Guc probeert naar een medespeler te passen. Caroço kopt de bal weg. Klungelig pakt Rafael de bal. Alkış rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Goujon rent richting de bal. Goujon geeft een lange en hoge pass. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Prague team 1:3

69e minuut.
Leksa passt de bal in één keer door. Tebaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebaldini speelt de bal door. Leksa rent richting de bal. Leksa schiet op doel. Guc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petekkaya is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Prague team 2:3

74e minuut.
Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti speelt de bal door. Purer rent richting de bal. Purer geeft een lange en hoge pass. Leksa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rafael onderschept slim de pass. Rafael geeft de bal voor. Petekkaya kopt de bal weg. Daar is Leksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leksa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Purer bereikt de bal nog maar net als eerste. Purer passt de bal in één keer door. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya verovert de bal door een tackle van achteren. Petekkaya haalt uit met een fantastische trap. Guc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamaci 49%, Prague team 51%.
Lamaci - Prague team 2:3