Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Xaverov fc la alofi
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Pacanda met de inworp. Brych geeft de bal voor. Kodet kopt de bal weg. Zelený probeert de bal aan de voet te houden. Brych geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Blaťák geeft de bal voor. Záhorský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koukolík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mynář bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynář schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Machálek onderschept slim de pass. Machálek geeft de bal voor. Kodet heeft problemen om de bal te vangen. Zasadil onderschept slim de pass. Zasadil haalt uit met een fantastische trap. Popov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Valšica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rokycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokycan geeft een lange en hoge pass. Zasadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - fc la alofi 0:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zelený met de inworp. Blaťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaťák geeft een lange en hoge pass. Štúr controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Koukolík rent richting de bal. Smékal onderschept slim de pass. Smékal met een sublieme pass. Zasadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Xaverov 42%, fc la alofi 58%.
SC Xaverov - fc la alofi 0:1

50e minuut.
Valšica probeert naar een medespeler te passen. Zasadil is nu in balbezit. Rokycan is nu in balbezit. Zasadil rent richting de bal. Zasadil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Xaverov - fc la alofi 0:2

64e minuut.
Smékal met een sublieme pass. Kytlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kytlica geeft een hoge lob. Rokycan rent richting de bal. Rokycan passt de bal in één keer door. Popov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Xaverov 47%, fc la alofi 53%.
SC Xaverov - fc la alofi 0:2