Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HNĚVOTÍN Arsik-Tampicka
hara kiri Tactiek Totalni Bayern
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 45.4
good Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen very good


9e minuut.
Słonina passt de bal in één keer door. Muić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jarolímek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarolímek schiet op doel. Pinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - Arsik-Tampicka 1:0

19e minuut.
Peragón Lacalle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bechstädt de bal. Bechstädt kopt de bal weg. Pantarolo is nu in balbezit. Pantarolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Pantarolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantarolo met een sublieme pass. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt geeft de bal voor. Tranamil probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Peragón Lacalle probeert naar een medespeler te passen. Bechstädt is nu in balbezit. Bechstädt passt de bal zonder na te denken. Pantarolo heeft problemen om de bal te vangen. Pantarolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Bechstädt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Bechstädt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantarolo is nu in balbezit. Pantarolo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HNĚVOTÍN 59%, Arsik-Tampicka 41%.
FC HNĚVOTÍN - Arsik-Tampicka 1:0

53e minuut.
Sirmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai onderschept slim de pass. Váraljai probeert naar een medespeler te passen. Šimůnek is nu in balbezit. Šimůnek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Muić bereikt de bal nog maar net als eerste. Muić geeft een hoge lob. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai draait met de bal, schiet en ... Pinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - Arsik-Tampicka 2:0

59e minuut.
Inworp. Bechstädt met een snelle inworp. Pantarolo geeft een lange en hoge pass. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jarolímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarolímek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopertowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Wewiórski met een sublieme pass. Bechstädt heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstädt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orvos komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jarolímek met een sublieme pass. Šimůnek is nu in balbezit. Váraljai bereikt de bal nog maar net als eerste. Váraljai schiet op doel. Pinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HNĚVOTÍN - Arsik-Tampicka 3:0

77e minuut.
Ruiz komt het veld opgelopen. Martí Castelló komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doeltrap. Alstander komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HNĚVOTÍN 53%, Arsik-Tampicka 47%.
FC HNĚVOTÍN - Arsik-Tampicka 3:0