Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23525
FC Camp Nou Aston Punat
Que cono! Tactiek 442 Dia
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 43
excellent Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Berúnský met een sublieme pass. Steiger heeft problemen om de bal te vangen. Ručka is nu in balbezit. Ručka geeft een lange en hoge pass. Daar is Ceolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šíma probeert naar een medespeler te passen. Písecký kopt de bal weg. Pintilii rent richting de bal. Pintilii schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Banin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ceolin de bal. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin onderschept slim de pass. Ceolin draait met de bal, schiet en ... Šíma bokst de bal weg. Ručka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ručka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rosasco heeft problemen om de bal te vangen. Banin onderschept slim de pass. Banin geeft een lange en hoge pass. Ceolin rent richting de bal. Ceolin haalt uit met een fantastische trap. Šíma bokst de bal weg. Ručka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ručka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - Aston Punat 1:0

17e minuut.
Berúnský is nu in balbezit. Berúnský passt de bal zonder na te denken. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel. Šíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ručka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin schiet op doel. Šíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - Aston Punat 2:0

31e minuut.
Crhák rent richting de bal. Crhák passt de bal in één keer door. Ručka probeert naar een medespeler te passen. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal zonder na te denken. Ručka rent richting de bal. Ručka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldato is nu in balbezit. Ceolin is nu in balbezit. Ceolin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Camp Nou 37%, Aston Punat 63%.
FC Camp Nou - Aston Punat 2:0

54e minuut.
Berúnský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Leni de bal onder controle te krijgen. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii is nu in balbezit. Pintilii haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrouda met de inworp. Crhák rent richting de bal. Galazzo onderschept slim de pass. Galazzo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bečvář geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarone met een snelle inworp. Daar is Caldato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldato geeft de bal voor. Šíma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Steiger neemt vlug de vrije trap. Pintilii kopt de bal weg. Nasri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Písecký rent richting de bal. Písecký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Crhák geeft een lange en hoge pass. Ručka kopt de bal weg. Berúnský is nu in balbezit. Ceolin verovert de bal door een tackle van achteren. Ceolin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri geeft een hoge lob. Caldato rent richting de bal. Caldato geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ceolin heeft problemen om de bal te vangen. Šíma bokst de bal weg. Ceolin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Camp Nou - Aston Punat 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Camp Nou 42%, Aston Punat 58%.
FC Camp Nou - Aston Punat 3:0