Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Lamaci Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32696
Lamaci Slavia Tichonice F.C.
442 - standart Tactiek Nexia
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Mudroch kopt de bal weg. Žampa probeert naar een medespeler te passen. Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu speelt de bal door. Vâlcu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mishaxhiu zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vâlcu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 0:1

16e minuut.
Žampa onderschept slim de pass. Žampa geeft een lange en hoge pass. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Recco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 0:2

24e minuut.
Žampa onderschept slim de pass. Žampa passt de bal met de wreef. Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrellis geeft een hoge lob. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Andrellis met een sublieme pass. Mishaxhiu heeft problemen om de bal te vangen. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 0:3

28e minuut.
Mishaxhiu met een sublieme pass. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký schiet op doel. Hrouzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 0:4

34e minuut.
Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu passt de bal met de wreef. Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu passt de bal in één keer door. Hrouzek verovert de bal door een tackle van achteren. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký haalt uit met een fantastische trap. Recco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Caetano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mudroch de bal. Mudroch met een sublieme pass. Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu geeft een hoge lob. Recco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Písecký is nu in balbezit. Písecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamaci 61%, Slavia Tichonice F.C. 39%.
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 0:5

56e minuut.
Purer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinotti de bal. Pinotti passt de bal in één keer door. Tebaldini rent richting de bal. Tebaldini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mudroch onderschept slim de pass. Mudroch passt de bal in één keer door. Mishaxhiu speelt de bal door. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Recco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mishaxhiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Recco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Mudroch passt de bal zonder na te denken. Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Písecký is nu in balbezit. Písecký haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pořešil geeft de bal voor. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Purer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petekkaya kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Žampa passt de bal zonder na te denken. Pořešil heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Recco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 0:6

72e minuut.
Caetano trapt de bal weg. Žampa kopt de bal weg. Andrellis probeert naar een medespeler te passen. Mishaxhiu is nu in balbezit. Mishaxhiu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Andrellis probeert naar een medespeler te passen. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Pořešil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Písecký is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vâlcu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Recco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Mishaxhiu geeft de bal voor. Daar is Hrouzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Písecký rent richting de bal. Písecký draait met de bal, schiet en ... Recco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 0:7

83e minuut.
Pinotti rent richting de bal. Leksa rent richting de bal. Sahilli maakt een afschuwelijke overtreding. Sahilli krijgt een gele kaart. Leksa raakt geblesseerd tijdens het duel. Tebaldini wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 1:7

85e minuut.
Škroup verovert de bal door een tackle van achteren. Škroup geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tebaldini met een snelle inworp. Škroup verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petekkaya controleert de bal met de borst. Petekkaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamaci 45%, Slavia Tichonice F.C. 55%.
Lamaci - Slavia Tichonice F.C. 2:7