Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
! eXtreme sports ! FC HNĚVOTÍN
ZAS JEDNA NOVÁ Tactiek hara kiri
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 41.8
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Duna bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek onderschept slim de pass. Šimůnek passt de bal zonder na te denken. Váraljai rent richting de bal. Váraljai haalt uit met een fantastische trap. Castaño Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Klungelig pakt Karapetyan de bal. Protasiuk rent richting de bal. Protasiuk geeft een lange en hoge pass. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Horčica onderschept slim de pass. Horčica met een sublieme pass. Vojta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FC HNĚVOTÍN 1:0

9e minuut.
Njeguš geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Duna de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soulié zal de hoekschop nemen. Jarolímek krijgt zijn hoofd ertegen. Castaño Gutiérrez bokst de bal weg.

12e minuut.
Kivikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soulié heeft problemen om de bal te vangen. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Matias is nu in balbezit. Matias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Soulié raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menijes komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Kivikas geeft een lange en hoge pass. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu geeft een hoge lob. Vojta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojta draait met de bal, schiet en ... Maradiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

30e minuut.
Ohera probeert naar een medespeler te passen. Duna bereikt de bal nog maar net als eerste. Duna geeft een hoge lob. Matias is nu in balbezit. Matias geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karapetyan trapt de bal weg van het doel. Menijes rent richting de bal. Menijes geeft de bal voor. Muić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Chodec probeert naar een medespeler te passen. Ohera is nu in balbezit. Ohera passt de bal zonder na te denken. Horčica geeft een hoge lob. Matias rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Njeguš heeft problemen om de bal te vangen. Horčica onderschept slim de pass. Horčica met een sublieme pass. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias haalt uit met een fantastische trap. Maradiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! eXtreme sports ! 57%, FC HNĚVOTÍN 43%.
! eXtreme sports ! - FC HNĚVOTÍN 1:0

56e minuut.
Ohera passt de bal in één keer door. Tranamil is nu in balbezit. Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Matias haalt uit met een fantastische trap. Maradiaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FC HNĚVOTÍN 2:0

58e minuut.
Osmochescu met een snelle inworp. Ohera is nu in balbezit. Ohera geeft een hoge lob. Vojta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Menijes met de inworp. Njeguš probeert naar een medespeler te passen. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Muić kopt de bal weg. Jarolímek probeert de bal met de borst te controleren. Hrubec geeft een lange en hoge pass. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel. Maradiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sak kopt de bal weg. Menijes speelt de bal door. Vojta is nu in balbezit. Vojta schiet op doel. Maradiaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FC HNĚVOTÍN 3:0

78e minuut.
Karapetyan passt de bal in één keer door. Šimůnek rent richting de bal. Menijes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimůnek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kivikas kopt de bal weg. Tranamil rent richting de bal. Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Matias haalt uit met een fantastische trap. Maradiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
! eXtreme sports ! - FC HNĚVOTÍN 4:0

84e minuut.
Klungelig pakt Osmochescu de bal. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Matias kopt de bal weg. Vojta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ! eXtreme sports ! 49%, FC HNĚVOTÍN 51%.
! eXtreme sports ! - FC HNĚVOTÍN 4:0