Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Karviná SC Xaverov
taktika 1 Tactiek 451
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Traverso is nu in balbezit. Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Kodet bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso onderschept slim de pass. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Polyakov probeert naar een medespeler te passen. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft een hoge lob. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel. Popov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Záhorský is nu in balbezit. Víg verovert de bal door een tackle van achteren. Víg geeft een hoge lob. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Traverso passt de bal zonder na te denken. Víg is nu in balbezit. Víg passt de bal in één keer door. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. Popov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Traverso kopt de bal weg. Pele Zapata is nu in balbezit. Zárybnický schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pele Zapata raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pele Zapata kan niet meer verder spelen. Pałkus komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Pałkus geeft een lange en hoge pass. Počta rent richting de bal. Počta passt de bal met de wreef. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - SC Xaverov 1:0

15e minuut.
Nośka onderschept slim de pass. Nośka passt de bal in één keer door. Pałkus rent richting de bal. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - SC Xaverov 2:0

18e minuut.
Koukolík rent richting de bal. Počta bereikt de bal nog maar net als eerste. Počta passt de bal met de wreef. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Víg bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg passt de bal met de wreef. Počta met een sublieme pass. Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Víg rent richting de bal. Pałkus is nu in balbezit. Víg probeert naar een medespeler te passen. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Loch met een sublieme pass. Počta speelt de bal door. Nośka probeert naar een medespeler te passen. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel. Popov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kodet heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - SC Xaverov 3:0

27e minuut.
Nośka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkus speelt de bal door. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Víg bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg geeft een hoge lob. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel. Popov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - SC Xaverov 4:0

38e minuut.
Doeltrap. Popov trapt de bal weg. Počta kopt de bal weg. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Popov met een harde bal richting middenveld. Víg kopt de bal weg. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nośka verovert de bal door een tackle van achteren. Nośka passt de bal zonder na te denken. Pałkus is nu in balbezit. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 30%, SC Xaverov 70%.
David Karviná - SC Xaverov 4:0

47e minuut.
Aulický geeft een lange en hoge pass. Víg bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg passt de bal in één keer door. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - SC Xaverov 5:0

50e minuut.
Koukolík heeft problemen om de bal te vangen. Nośka met een sublieme pass. Loch met een sublieme pass. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel. Popov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Počta met een sublieme pass. Nośka is nu in balbezit. Nośka passt de bal in één keer door. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pałkus heeft problemen om de bal te vangen. Počta is nu in balbezit. Počta passt de bal in één keer door. Nośka is nu in balbezit. Nośka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pałkus draait met de bal, schiet en ... Daar is Kodet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Víg rent richting de bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - SC Xaverov 6:0

66e minuut.
Pałkus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koukolík. Pałkus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lavička zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso passt de bal in één keer door. Počta is nu in balbezit. Počta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - SC Xaverov 7:0

68e minuut.
Víg met de inworp. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Počta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Zelený speelt de bal door. Inworp. Nośka met de inworp. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Borovička met een harde bal richting middenveld. Aulický bereikt de bal nog maar net als eerste. Víg begaat een overtreding. Víg krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Zelený geeft de bal voor. Inworp. Nośka met een snelle inworp. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Počta speelt de bal door. Lavička rent richting de bal. Lavička geeft de bal voor. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Počta met een sublieme pass. Nośka speelt de bal door. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Počta onderschept slim de pass. Počta met een sublieme pass. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Víg de bal. Záhorský met een sublieme pass. Nośka is nu in balbezit. Traverso is nu in balbezit. Traverso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kodet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodet geeft een lange en hoge pass. Aulický kopt de bal weg. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Traverso onderschept slim de pass. Traverso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zárybnický de bal onder controle te krijgen. Počta rent richting de bal. Počta draait met de bal, schiet en ... Popov bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Počta is nu in balbezit. Počta schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 20%, SC Xaverov 80%.
David Karviná - SC Xaverov 7:0