Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc la alofi Prague team
Normal Tactiek Xaomi
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten formidable
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Caroço speelt de bal door. Alkış rent richting de bal. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović haalt uit met een fantastische trap. Augustín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:1

14e minuut.
Piwoński speelt de bal door. Goujon probeert naar een medespeler te passen. Belović rent richting de bal. Alkış is nu in balbezit. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Miranyan passt de bal in één keer door. Czagala speelt de bal door. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ... Ryba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Czagala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smékal is nu in balbezit. Caroço onderschept slim de pass. Caroço geeft een lange en hoge pass. Alkış krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:2

26e minuut.
Alkış is nu in balbezit. Alkış passt de bal zonder na te denken. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Štúr de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:3

29e minuut.
Caroço is nu in balbezit. Caroço passt de bal zonder na te denken. Czagala met een sublieme pass. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Caroço probeert naar een medespeler te passen. Goujon bereikt de bal nog maar net als eerste. Goujon probeert naar een medespeler te passen. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Augustín trapt de bal weg van het doel. Daar is Goujon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goujon passt de bal met de wreef. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış schiet op doel. Augustín bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço passt de bal in één keer door. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ryba de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czagala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Goujon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkış is nu in balbezit. Alkış schiet op doel. Augustín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Doeltrap. Augustín met een harde bal richting middenveld. Goujon speelt de bal door. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:4

39e minuut.
Alkış is nu in balbezit. Alkış passt de bal in één keer door. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ... Ryba probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Caroço probeert naar een medespeler te passen. Czagala speelt de bal door. Caroço speelt de bal door. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel. Augustín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc la alofi 70%, Prague team 30%.
fc la alofi - Prague team 0:4

46e minuut.
Belović haalt uit met een fantastische trap. Ryba probeert naar een medespeler te passen. Goujon met een sublieme pass. Alkış is nu in balbezit. Alkış draait met de bal, schiet en ... Augustín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Goujon onderschept slim de pass. Goujon geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Machálek de bal onder controle te krijgen. Alkış rent richting de bal. Alkış schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Štúr kopt de bal weg. Daar is Smékal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroço is nu in balbezit. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alkış is nu in balbezit. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:5

56e minuut.
Kytlica is nu in balbezit. Kytlica geeft een lange en hoge pass. Czagala kopt de bal weg. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chiacu geeft een lange en hoge pass. Alkış probeert naar een medespeler te passen. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ... Augustín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:6

67e minuut.
Caroço onderschept slim de pass. Caroço passt de bal met de wreef. Belović is nu in balbezit. Alkış rent richting de bal. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Augustín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović passt de bal met de wreef. Alkış speelt de bal door. Belović rent richting de bal. Belović schiet op doel. Augustín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Czagala kopt de bal weg. Belović is nu in balbezit. Belović passt de bal in één keer door. Alkış is nu in balbezit. Alkış draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belović is nu in balbezit. Belović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:7

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Smékal de bal onder controle te krijgen. Belović speelt de bal door. Alkış is nu in balbezit. Belović is nu in balbezit. Belović haalt uit met een fantastische trap. Augustín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:8

74e minuut.
Piwoński is nu in balbezit. Piwoński geeft een lange en hoge pass. Belović kan de bal niet met de borst controleren. Belović draait met de bal, schiet en ... Augustín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:9

75e minuut.
Zasadil probeert naar een medespeler te passen. Rokycan heeft problemen om de bal te vangen. Belović verovert de bal door een tackle van achteren. Belović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc la alofi - Prague team 0:10

77e minuut.
Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Brych geeft de bal voor. Kytlica probeert de bal aan de voet te houden. Alkış bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkış haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Smékal de bal. Caroço rent richting de bal. Caroço passt de bal met de wreef. Daar is Belović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Augustín trapt de bal weg. Goujon kopt de bal weg. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc la alofi 74%, Prague team 26%.
fc la alofi - Prague team 0:10