Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Antonio Treford
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 24878
1.FC FILIPKA CAFC Půlpánov
t Tactiek 555
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 50.9
outstanding Schieten solid
formidable Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Piker probeert naar een medespeler te passen. Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović probeert naar een medespeler te passen. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Zvoral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Provalija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šroub is nu in balbezit. Greggio onderschept slim de pass. Greggio geeft een hoge lob. Carol maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Maniago is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akifli. Maniago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Greggio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maniago krijgt zijn hoofd ertegen. Kulík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Wojtaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtaszek passt de bal in één keer door. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel. Kulík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - CAFC Půlpánov 1:0

25e minuut.
Gottvald is nu in balbezit. Piker bereikt de bal nog maar net als eerste. Piker geeft een lange en hoge pass. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - CAFC Půlpánov 2:0

29e minuut.
Gottvald rent richting de bal. Wojtaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtaszek geeft een lange en hoge pass. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel. Kulík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - CAFC Půlpánov 3:0

33e minuut.
Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović speelt de bal door. Elvira speelt de bal door. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - CAFC Půlpánov 3:1

35e minuut.
Daar is Elvira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol is nu in balbezit. Carol passt de bal met de wreef. Lampart rent richting de bal. Lampart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Magnano geeft een hoge lob. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Šroub legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maniago neemt de penalty, wat een uithaal! Kulík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Magnano passt de bal in één keer door. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Greggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Greggio geeft de bal voor. Carol krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 41%, CAFC Půlpánov 59%.
1.FC FILIPKA - CAFC Půlpánov 3:1

52e minuut.
Provalija geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ensink de bal. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago schiet op doel. Kulík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Elvira de bal. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Kulík bokst de bal weg.

60e minuut.
Provalija geeft een hoge lob. Magnano kopt de bal weg. Klungelig pakt Ziarkowski de bal. Carol is nu in balbezit. Carol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Provalija is nu in balbezit. Provalija geeft een lange en hoge pass. Daar is Carol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - CAFC Půlpánov 4:1

63e minuut.
Carol verovert de bal door een tackle van achteren. Carol speelt de bal door. Provalija is nu in balbezit. Provalija geeft de bal voor. Maniago krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Arago rent richting de bal. Lampart onderschept slim de pass. Lampart passt de bal in één keer door. Magnano rent richting de bal. Magnano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Magnano met een snelle inworp. Lampart rent richting de bal. Lampart passt de bal zonder na te denken. Magnano geeft de bal voor. Carol krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Šroub legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šroub krijgt een gele kaart. Carol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maniago kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kulík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Provalija rent richting de bal. Provalija geeft een lange en hoge pass. Maniago maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Magnano passt de bal in één keer door. Greggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Greggio geeft een hoge lob. Carol krijgt zijn hoofd ertegen. Kulík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Maniago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - CAFC Půlpánov 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 30%, CAFC Půlpánov 70%.
1.FC FILIPKA - CAFC Půlpánov 5:1