Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE 1892 Liverpool FC
Tomík 4-4-2 Tactiek RED Power
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Bulatov passt de bal in één keer door. Koranda is nu in balbezit. Bulnes onderschept slim de pass. Bulnes geeft een hoge lob. Kilar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cook rent richting de bal. Świerniak onderschept slim de pass. Świerniak passt de bal zonder na te denken. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Melnik kopt de bal weg. Świerniak is nu in balbezit. Świerniak passt de bal met de wreef. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Petrelis passt de bal zonder na te denken. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimalbirua speelt de bal door. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yuyun kopt de bal weg. Bulatov geeft de bal voor. Szmidt geeft een lange en hoge pass. Daar is Seitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Seitzer rent richting de bal. Seitzer met een sublieme pass. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1892 Liverpool FC 0:1

19e minuut.
Koranda speelt de bal door. Yuyun rent richting de bal. Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1892 Liverpool FC 0:2

23e minuut.
Świerniak is nu in balbezit. Świerniak geeft de bal voor. Daar is Yuyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogiński met de inworp. Bulatov met een sublieme pass. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cook met een sublieme pass. Daar is Bulatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Ogiński geeft de bal voor. Zharov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Koranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 56%, 1892 Liverpool FC 44%.
OPATOVICE - 1892 Liverpool FC 0:2

54e minuut.
Daar is Petrelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrelis maakt een afschuwelijke overtreding. Petrelis krijgt een gele kaart. Kilar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Świerniak onderschept slim de pass. Świerniak passt de bal met de wreef. Koranda met een sublieme pass. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič schiet op doel. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Medvedev kopt de bal weg. Świerniak is nu in balbezit. Met opzet legt Cook zijn tegenspeler op de grond. Cook krijgt een gele kaart.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulnes met een snelle inworp. Cook rent richting de bal. Cook geeft de bal voor. Szmidt kopt de bal weg. Yengeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kilar rent richting de bal. Kilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1892 Liverpool FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 53%, 1892 Liverpool FC 47%.
OPATOVICE - 1892 Liverpool FC 1:2