Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragons of Zdenny Boss Vizovští ogaři
Sharp 6 Tactiek 532m
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
56.9 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Stroe rent richting de bal. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Şaş rent richting de bal. Şaş haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Vizovští ogaři 1:0

23e minuut.
Gałuszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Culebras Arenas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grulski is nu in balbezit. Grulski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Conta rent richting de bal. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 54%, Vizovští ogaři 46%.
Dragons of Zdenny Boss - Vizovští ogaři 1:0

55e minuut.
Heggem passt de bal met de wreef. Daar is Culebras Arenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Grulski is nu in balbezit. Grulski schiet op doel. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Culebras Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Culebras Arenas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragons of Zdenny Boss - Vizovští ogaři 1:1

57e minuut.
Kołomyjski is nu in balbezit. Mikruta met een sublieme pass. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski geeft een lange en hoge pass. Grulski maakt een snoekduik en kopt de bal. Irusta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Villavicencio met een sublieme pass. Calogeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomate onderschept slim de pass. Tomate schiet op doel. Szczerbaniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - Vizovští ogaři 2:1

64e minuut.
Calogeri speelt de bal door. Culebras Arenas is nu in balbezit. Culebras Arenas probeert naar een medespeler te passen. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Culebras Arenas geeft een lange en hoge pass. Drzymała rent richting de bal. Nyúl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nyúl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nyúl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Krumphanzl verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołomyjski met een snelle inworp. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rzeczkowski geeft een hoge lob. Grulski is nu in balbezit. Gałuszko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grulski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragons of Zdenny Boss - Vizovští ogaři 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 56%, Vizovští ogaři 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragons of Zdenny Boss - Vizovští ogaři 2:2