Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: konyvasa Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6130
konyvasa Fc Tichonice
442 Tactiek U3 Upgrade
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 49.3
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Chí Thành geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šlupka met de inworp. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel. Velásquez bokst de bal weg. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maurel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Šlupka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šlupka. Šlupka krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Maurel verovert de bal door een tackle van achteren. Maurel probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - Fc Tichonice 0:1

27e minuut.
Žilić rent richting de bal. Žilić geeft een lange en hoge pass. Šlupka is nu in balbezit. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jurčák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maurel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žilić is nu in balbezit. Žilić geeft een lange en hoge pass. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - Fc Tichonice 0:2

35e minuut.
Majkrzak passt de bal met de wreef. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak is nu in balbezit. Žilić rent richting de bal. Žilić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kunert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović verovert de bal door een tackle van achteren. Zaninović passt de bal met de wreef. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Velásquez bokst de bal weg. Žilić is nu in balbezit. Žilić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konyvasa 68%, Fc Tichonice 32%.
konyvasa - Fc Tichonice 0:2

47e minuut.
Žilić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jurčák de bal. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - Fc Tichonice 0:3

48e minuut.
Kunert speelt de bal door. Lacayo Leiva rent richting de bal. Olejník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olejník krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak passt de bal in één keer door. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zaninović verovert de bal door een tackle van achteren. Žilić is nu in balbezit. Zaninović is nu in balbezit. Zaninović geeft de bal voor. Majkrzak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Žilić rent richting de bal. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović met een sublieme pass. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Chí Thành probeert naar een medespeler te passen. Lacayo Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olejník. Olejník krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Kusideł kopt de bal weg. Šlupka heeft problemen om de bal te vangen. Šlupka geeft een hoge lob. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Matějek geeft een hoge lob. Žilić heeft problemen om de bal te vangen. Žilić passt de bal met de wreef. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šlupka heeft problemen om de bal te vangen. Šlupka geeft de bal voor. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - Fc Tichonice 0:4

64e minuut.
Kunert is nu in balbezit. Kunert passt de bal in één keer door. Gurliauskas is nu in balbezit. Gurliauskas passt de bal met de wreef. Kunert geeft een hoge lob. Liszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liszek met een harde bal richting middenveld. Majkrzak kopt de bal weg. Žilić rent richting de bal. Žilić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hes kopt de bal weg. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel passt de bal in één keer door. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Velásquez bokst de bal weg. Jurčák heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - Fc Tichonice 0:5

73e minuut.
Doeltrap. Liszek trapt de bal weg van het doel. Šlupka kopt de bal weg. Majkrzak probeert de bal met de borst te controleren. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Velásquez bokst de bal weg.

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šlupka zal de hoekschop nemen. Jurčák controleert de bal met de borst. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Kusideł onderschept slim de pass. Kusideł geeft de bal voor. Šlupka rent richting de bal. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Maurel met een sublieme pass. Daar is Kloz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurel geeft een hoge lob. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Chí Thành rent richting de bal. Šlupka onderschept slim de pass. Šlupka met een sublieme pass. Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Žilić onderschept slim de pass. Žilić geeft de bal voor. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konyvasa 73%, Fc Tichonice 27%.
konyvasa - Fc Tichonice 0:5