Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Saimiho Chrám
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15976
Saimi Angels FC Baník Ostrava !!!
mlata Tactiek 777
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 41.7
very good Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen average


3e minuut.
Vilkovský is nu in balbezit. Vilkovský met een sublieme pass. Záviska met een sublieme pass. Fábera rent richting de bal. Fábera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Vilkovský de bal. Vilkovský geeft een hoge lob. Fajt kopt de bal weg. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 1:0

8e minuut.
Douděra passt de bal met de wreef. Fajt heeft problemen om de bal te vangen. Fajt geeft een lange en hoge pass. Fábera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 2:0

11e minuut.
Duygulu kopt de bal weg. Daar is Albelda Aliqués, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fábera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Řešeto geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Brzozowski met een harde bal richting middenveld. Fajt rent richting de bal. Fajt schiet op doel. Kulisz bokst de bal weg. Fábera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Řešeto speelt de bal door. Santórum geeft een hoge lob. Fábera controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Golgol maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kırıkkale kopt de bal weg. Brzozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kırıkkale controleert de bal met de borst. Vilkovský is nu in balbezit. Vilkovský met een sublieme pass. Fábera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábera haalt uit met een fantastische trap. Kulisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vilkovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagakos rent richting de bal. Záviska begaat een overtreding. Záviska krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Douděra passt de bal zonder na te denken. Fajt is nu in balbezit. Fajt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rychlík de bal. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Kulisz bokst de bal weg.

38e minuut.
Vilkovský met een sublieme pass. Douděra is nu in balbezit. Douděra geeft een lange en hoge pass. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fábera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 3:0

39e minuut.
Fajt passt de bal zonder na te denken. Rychlík is nu in balbezit. Tereščák probeert naar een medespeler te passen. Fábera rent richting de bal. Fábera draait met de bal, schiet en ... Kulisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fajt probeert naar een medespeler te passen. Tereščák probeert naar een medespeler te passen. Fábera rent richting de bal. Fábera draait met de bal, schiet en ... Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 4:0

43e minuut.
Douděra onderschept slim de pass. Douděra passt de bal met de wreef. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 34%, FC Baník Ostrava !!! 66%.
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 4:0

46e minuut.
Tauský komt het veld opgelopen. Tukačauskas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tauský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Záviska rent richting de bal. Záviska probeert naar een medespeler te passen. Fábera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kırıkkale passt de bal in één keer door. Řešeto is nu in balbezit. Řešeto geeft een hoge lob. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Douděra rent richting de bal. Douděra probeert naar een medespeler te passen. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rychlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychlík schiet op doel. Kulisz bokst de bal weg.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Douděra de bal onder controle te krijgen. Tauský kopt de bal weg. Fábera heeft problemen om de bal te vangen. Tereščák rent richting de bal. Tereščák draait met de bal, schiet en ... Kulisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt met een sublieme pass. Rychlík rent richting de bal. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 5:0

65e minuut.
Fajt met een snelle inworp. Douděra bereikt de bal nog maar net als eerste. Douděra geeft de bal voor. Fábera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Albelda Aliqués rent richting de bal. Albelda Aliqués geeft een lange en hoge pass. Douděra is nu in balbezit. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fábera rent richting de bal. Fábera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 6:0

71e minuut.
Daar is Záviska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záviska passt de bal zonder na te denken. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák haalt uit met een fantastische trap. Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 7:0

77e minuut.
Douděra passt de bal zonder na te denken. Rychlík rent richting de bal. Fajt rent richting de bal. Fajt draait met de bal, schiet en ... Kulisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 8:0

80e minuut.
Fajt kopt de bal weg. Douděra geeft de bal voor. Rychlík rent richting de bal. Klungelig pakt Rychlík de bal. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Kulisz bokst de bal weg. Fábera is nu in balbezit. Fábera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 9:0

82e minuut.
Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík passt de bal zonder na te denken. Fábera rent richting de bal. Fábera schiet op doel. Kulisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 10:0

83e minuut.
Daar is Fábera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albelda Aliqués tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fábera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Záviska met een snel genomen vrije trap. Golgol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák verovert de bal door een tackle van achteren. Tereščák schiet op doel. Kulisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Tauský de bal. Tauský met een sublieme pass. Daar is Tereščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fábera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 35%, FC Baník Ostrava !!! 65%.
Saimi Angels - FC Baník Ostrava !!! 10:0