Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE 1.FC FILIPKA
Tomík 4-4-2 Tactiek t
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 65.1
adequate Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Guzmán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zharov. Zharov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart probeert naar een medespeler te passen. Provalija is nu in balbezit. Provalija draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1.FC FILIPKA 0:1

7e minuut.
Yuyun kan de bal niet met de borst controleren. Magnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnano passt de bal met de wreef. Carol rent richting de bal. Carol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piker geeft een hoge lob. Carol heeft problemen om de bal te vangen. Carol speelt de bal door. Provalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Provalija geeft een hoge lob. Kırkalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1.FC FILIPKA 0:2

23e minuut.
Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Bulnes rent richting de bal. Bulnes passt de bal in één keer door. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yudenich geeft een hoge lob. Inworp. Greggio met een snelle inworp. Carol rent richting de bal. Carol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Melnik onderschept slim de pass. Lampart is nu in balbezit. Lampart passt de bal met de wreef. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz bokst de bal weg.

40e minuut.
Provalija met een snelle inworp. Greggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Greggio passt de bal met de wreef. Maniago is nu in balbezit. Maniago draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - 1.FC FILIPKA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 56%, 1.FC FILIPKA 44%.
OPATOVICE - 1.FC FILIPKA 0:3

50e minuut.
Cook is nu in balbezit. Magnano probeert naar een medespeler te passen. Lampart probeert naar een medespeler te passen. Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniago schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Bilgen probeert naar een medespeler te passen. Provalija rent richting de bal. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Greggio speelt de bal door. Magnano speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tatarević passt de bal zonder na te denken. Ogiński rent richting de bal. Met opzet legt Bilgen zijn tegenspeler op de grond. Bilgen krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bulatov met een sublieme pass. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński passt de bal zonder na te denken. Tatarević is nu in balbezit. Tatarević draait met de bal, schiet en ... Zvoral bokst de bal weg.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampart met een snelle inworp. Magnano rent richting de bal. Magnano geeft de bal voor. Carol krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 54%, 1.FC FILIPKA 46%.
OPATOVICE - 1.FC FILIPKA 0:3