Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC FILIPKA OPATOVICE
t Tactiek Tomík 4-4-2
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 57.5
outstanding Schieten solid
excellent Passen formidable
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Yudenich passt de bal met de wreef. Provalija probeert naar een medespeler te passen. Carol is nu in balbezit. Carol draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - OPATOVICE 1:0

17e minuut.
Piker rent richting de bal. Kilar onderschept slim de pass. Guzmán rent richting de bal. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bulatov passt de bal in één keer door. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński passt de bal in één keer door. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lampart met de inworp. Magnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnano passt de bal zonder na te denken. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Qəmbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəmbərov geeft de bal voor. Yuyun rent richting de bal. Carol onderschept slim de pass. Carol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Magnano speelt de bal door. Lampart is nu in balbezit. Lampart passt de bal in één keer door. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz bokst de bal weg.

30e minuut.
Zharov is nu in balbezit. Zharov geeft de bal voor. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar is nu in balbezit. Kilar haalt uit met een fantastische trap. Zvoral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Piker de bal. Kilar rent richting de bal. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC FILIPKA - OPATOVICE 1:1

32e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Yudenich speelt de bal door. Ogiński speelt de bal door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov draait met de bal, schiet en ... Zvoral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Zharov controleert de bal met de borst. Qəmbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəmbərov geeft een lange en hoge pass. Carol is nu in balbezit. Carol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Melnik rent richting de bal. Magnano onderschept slim de pass. Magnano geeft de bal voor. Carol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - OPATOVICE 2:1

43e minuut.
Paciorkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wysokiński probeert naar een medespeler te passen. Carol is nu in balbezit. Carol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - OPATOVICE 3:1

45e minuut.
Strakhov is nu in balbezit. Strakhov met een sublieme pass. Bulatov is nu in balbezit. Zharov is nu in balbezit. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 46%, OPATOVICE 54%.
1.FC FILIPKA - OPATOVICE 3:1

51e minuut.
Magnano probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cook de bal onder controle te krijgen. Ogiński geeft een lange en hoge pass. Zharov kopt de bal weg. Guzmán is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zharov rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán geeft een hoge lob. Carol is nu in balbezit. Carol schiet op doel. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Wysokiński neemt vlug de vrije trap. Qəmbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov begaat een overtreding. Qəmbərov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Qəmbərov kan niet meer verder spelen. Correa komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bulatov speelt de bal door. Strakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakhov geeft de bal voor. Zharov krijgt zijn hoofd ertegen. Zvoral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - OPATOVICE 3:2

81e minuut.
Bulatov speelt de bal door. Strakhov heeft problemen om de bal te vangen. Strakhov met een sublieme pass. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lampart geeft de bal voor. Wysokiński kopt de bal weg. Magnano geeft de bal voor. Carol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - OPATOVICE 4:2

88e minuut.
Klungelig pakt Piker de bal. Kilar is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Guzmán ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Guzmán naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 41%, OPATOVICE 59%.
1.FC FILIPKA - OPATOVICE 4:2