Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Kunda Park
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 34737
FC Kundapárek Vizovští ogaři
guláš s osmi Tactiek 532m
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 60.2
solid Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Wullaert is nu in balbezit. Wullaert geeft een lange en hoge pass. Otero Álvarez kopt de bal weg. Grulski rent richting de bal. Grulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kepler verovert de bal door een tackle van achteren. Kepler geeft de bal voor. Kloboučník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloboučník haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Otero Álvarez rent richting de bal. Bouloubasis begaat een overtreding. Otero Álvarez raakt geblesseerd tijdens het duel. Heggem met een snel genomen vrije trap. Grulski springt en kopt de bal. Galko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - Vizovští ogaři 0:1

40e minuut.
Grulski is nu in balbezit. Polský onderschept slim de pass. Polský geeft een hoge lob. Kloboučník is nu in balbezit. Kloboučník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kundapárek 61%, Vizovští ogaři 39%.
FC Kundapárek - Vizovští ogaři 0:1

49e minuut.
Otero Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culebras Arenas geeft een hoge lob. Vidmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski schiet op doel. Galko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - Vizovští ogaři 0:2

57e minuut.
Culebras Arenas speelt de bal door. Kołomyjski rent richting de bal. Vidmar is nu in balbezit. Kołomyjski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Galko bokst de bal weg.

61e minuut.
Grulski kopt de bal weg. Daar is Vidmar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski schiet op doel. Galko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - Vizovští ogaři 0:3

67e minuut.
Otero Álvarez is nu in balbezit. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - Vizovští ogaři 0:4

75e minuut.
Semorád rent richting de bal. Semorád passt de bal in één keer door. Kloboučník is nu in balbezit. Kloboučník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - Vizovští ogaři 1:4

82e minuut.
Otero Álvarez onderschept slim de pass. Grulski is nu in balbezit. Otero Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Galko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kundapárek - Vizovští ogaři 1:5

84e minuut.
Bouloubasis speelt de bal door. Komsa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otero Álvarez. Otero Álvarez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kundapárek 60%, Vizovští ogaři 40%.
FC Kundapárek - Vizovští ogaři 1:5