Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8593
FC Baník Ostrava !!! Fc Tichonice
777 Tactiek U3 Upgrade
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
42.1 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Hes geeft de bal voor. Majkrzak is nu in balbezit. Golgol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majkrzak raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaninović kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 0:1

7e minuut.
Žilić kopt de bal weg. Majkrzak kan de bal niet met de borst controleren. Zaninović rent richting de bal. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kokić rent richting de bal. Cocalić verovert de bal door een tackle van achteren. Cocalić geeft een hoge lob. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Kulisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Šlupka heeft problemen om de bal te vangen. Šlupka kopt de bal weg. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Zagakos geeft een hoge lob. Levohradský kopt de bal weg. Daar is Šlupka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řešeto is nu in balbezit. Řešeto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić rent richting de bal. Žilić draait met de bal, schiet en ... Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 0:2

25e minuut.
Řešeto is nu in balbezit. Levohradský begaat een overtreding. Řešeto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lopilato wilt de vrije trap nemen. De bal rolt over de achterlijn. Liszek met een harde bal richting middenveld. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel. Kulisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Žilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žilić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 0:3

32e minuut.
Maurel passt de bal met de wreef. Žilić rent richting de bal. Golgol begaat een overtreding. Golgol krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kulisz met een sublieme pass. Hes kopt de bal weg. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 0:4

43e minuut.
Kokić speelt de bal door. Klungelig pakt Cantilo de bal. Majkrzak onderschept slim de pass. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Šmejkal de bal onder controle te krijgen. Zaninović speelt de bal door. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić haalt uit met een fantastische trap. Kulisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 65%, Fc Tichonice 35%.
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 0:5

47e minuut.
Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusideł geeft de bal voor. Majkrzak is nu in balbezit. Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak schiet op doel. Kulisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Žilić is nu in balbezit. Zaninović rent richting de bal. Zaninović speelt de bal door. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. Kulisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Zagakos probeert naar een medespeler te passen. Cocalić probeert de bal met de borst te controleren. Kokić rent richting de bal. Kokić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 1:5

63e minuut.
Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Kulisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 1:6

66e minuut.
Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Žilić kopt de bal weg. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. De bal raakt de paal. Šmejkal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Kulisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 1:7

67e minuut.
Šlupka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lopilato is nu in balbezit. Zaninović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaninović krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić geeft een hoge lob. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 1:8

76e minuut.
Buitenspel voor Cantilo. Goede buitenspelval van de verdediging. Matějek neemt vlug de vrije trap. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Albelda Aliqués heeft problemen om de bal te vangen. Majkrzak is nu in balbezit. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić draait met de bal, schiet en ... Kulisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 1:9

82e minuut.
Klungelig pakt Kokić de bal. Žilić verovert de bal door een tackle van achteren. Žilić passt de bal zonder na te denken. Cantilo rent richting de bal. Cantilo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Řešeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Řešeto geeft de bal voor. Maurel geeft een hoge lob. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak schiet op doel. Kulisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 1:10

88e minuut.
Žilić probeert naar een medespeler te passen. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić verovert de bal door een tackle van achteren. Hes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Liszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Liszek trapt de bal weg van het doel. Maurel probeert naar een medespeler te passen. Žilić is nu in balbezit. Zaninović rent richting de bal. Zaninović haalt uit met een fantastische trap. Kulisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Žilić kan de bal niet met de borst controleren. Žilić schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 52%, Fc Tichonice 48%.
FC Baník Ostrava !!! - Fc Tichonice 1:10