Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Saimiho Chrám
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14299
Saimi Angels konyvasa
Saimi Tactiek 442
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 30.5
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Vilkovský probeert naar een medespeler te passen. Rychlík is nu in balbezit. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt geeft een hoge lob. Fábera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Fajt onderschept slim de pass. Rychlík rent richting de bal. Gurliauskas onderschept slim de pass. Fajt onderschept slim de pass. Fajt draait met de bal, schiet en ... Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Rožboud speelt de bal door. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt passt de bal zonder na te denken. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - konyvasa 1:0

18e minuut.
Masik passt de bal met de wreef. Santórum speelt de bal door. Fajt speelt de bal door. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík schiet op doel. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Douděra onderschept slim de pass. Douděra passt de bal in één keer door. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Douděra heeft problemen om de bal te vangen. Douděra geeft de bal voor. Fábera kopt de bal weg. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurčák speelt de bal door. Vilkovský speelt de bal door. Fábera rent richting de bal. Fábera draait met de bal, schiet en ... Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Fajt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Douděra geeft een hoge lob. Rožboud heeft problemen om de bal te vangen. Fábera is nu in balbezit. Fábera haalt uit met een fantastische trap. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gurliauskas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Douděra met de inworp. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fábera is nu in balbezit. Rožboud legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fábera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rychlík legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - konyvasa 2:0

32e minuut.
Douděra neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rožboud de bal. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fajt met een sublieme pass. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský passt de bal met de wreef. Rychlík rent richting de bal. Rychlík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rožboud kan de bal niet met de borst controleren. Rychlík rent richting de bal. Rychlík passt de bal in één keer door. Fábera is nu in balbezit. Fábera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Douděra bereikt de bal nog maar net als eerste. Douděra met een sublieme pass. Vilkovský probeert naar een medespeler te passen. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 22%, konyvasa 78%.
Saimi Angels - konyvasa 2:0

49e minuut.
Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt met een sublieme pass. Klungelig pakt Fábera de bal. Fábera haalt uit met een fantastische trap. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - konyvasa 3:0

55e minuut.
Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurčák rent richting de bal. Rychlík verovert de bal door een tackle van achteren. Rychlík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - konyvasa 4:0

55e minuut.
Tereščák komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt speelt de bal door. Rychlík rent richting de bal. Rychlík schiet op doel. Jurčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Masik rent richting de bal. Tereščák verovert de bal door een tackle van achteren. Tereščák geeft een lange en hoge pass. Fábera rent richting de bal. Fábera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Simon geeft de bal voor. Rožboud controleert de bal met de borst. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - konyvasa 5:0

64e minuut.
Rychlík rent richting de bal. Douděra geeft een hoge lob. Fábera rent richting de bal. Fábera schiet op doel. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rychlík is nu in balbezit. Rožboud is nu in balbezit. Rychlík onderschept slim de pass. Fábera is nu in balbezit. Fábera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rychlík is nu in balbezit. Rychlík geeft de bal voor. Fábera rent richting de bal. Fábera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - konyvasa 6:0

84e minuut.
Simon passt de bal zonder na te denken. Fajt rent richting de bal. Douděra is nu in balbezit. Douděra geeft een hoge lob. Fábera maakt een snoekduik en kopt de bal. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Tereščák passt de bal zonder na te denken. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt passt de bal zonder na te denken. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Velásquez bokst de bal weg. Fábera is nu in balbezit. Fábera schiet op doel. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - konyvasa 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 27%, konyvasa 73%.
Saimi Angels - konyvasa 7:0