Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Antonio Treford
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 50823
1.FC FILIPKA 1892 Liverpool FC
t Tactiek RED Power
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
65.8 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Seitzer is nu in balbezit. Bilgen onderschept slim de pass. Bilgen passt de bal in één keer door. Carol rent richting de bal. Carol schiet op doel. Yengeç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Daar is Odavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgen onderschept slim de pass. Bilgen geeft de bal voor. Carol maakt een snoekduik en kopt de bal. Yengeç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Inworp. Lampart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnano speelt de bal door. Odavić geeft een hoge lob. Carol maakt een snoekduik en kopt de bal. Yengeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bimalbirua geeft een lange en hoge pass. Koranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszek begaat een overtreding. Koranda raakt geblesseerd tijdens het duel. Świerniak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Louvet verovert de bal door een tackle van achteren. Louvet met een sublieme pass. Koranda is nu in balbezit. Koranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bilgen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonastre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Seitzer de bal. Seitzer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greggio. Seitzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrinoiu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Koranda de bal. Koranda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Seitzer passt de bal in één keer door. Louvet is nu in balbezit. Louvet passt de bal met de wreef. Koranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Lampart de bal. Lampart passt de bal met de wreef. Odavić probeert naar een medespeler te passen. Carol is nu in balbezit. Carol draait met de bal, schiet en ... Yengeç bokst de bal weg.

38e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piker verovert de bal door een tackle van achteren. Piker geeft een lange en hoge pass. Carol kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 46%, 1892 Liverpool FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 0:0

48e minuut.
Louvet kopt de bal weg. Wojtaszek is nu in balbezit. Koranda maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koranda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Yengeç met een sublieme pass. Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak met een sublieme pass. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Odavić de bal. Odavić met een sublieme pass. Carol is nu in balbezit. Carol draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 1:0

68e minuut.
Bilgen passt de bal met de wreef. Magnano met een sublieme pass. Lampart rent richting de bal. Lampart geeft een hoge lob. Carol springt en kopt de bal. Yengeç bokst de bal weg.

71e minuut.
Wojtaszek kopt de bal weg. Dobrinoiu is nu in balbezit. Greggio begaat een overtreding. Greggio krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Lampart speelt de bal door. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Passadore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magnano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yengeç bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een hoge lob. Odavić controleert de bal met de borst. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Odavić rent richting de bal. Odavić geeft de bal voor. Maniago rent richting de bal. Maniago schiet op doel. Yengeç maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carol is nu in balbezit. Carol haalt uit met een fantastische trap. Yengeç probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Bimalbirua is nu in balbezit. Bimalbirua geeft een lange en hoge pass. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 1:1

85e minuut.
Świerniak met een sublieme pass. Daar is Seitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greggio begaat een overtreding. Greggio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Seitzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrinoiu met een snel genomen vrije trap. Louvet is nu in balbezit. Louvet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Wojtaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 34%, 1892 Liverpool FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC FILIPKA - 1892 Liverpool FC 1:1