Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAFC Půlpánov OPATOVICE
555 Tactiek Tomík 4-4-2
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten solid
very good Passen excellent
good Verdedigen solid


4e minuut.
Božović met een snelle inworp. Akifli speelt de bal door. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola rent richting de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dědeček heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bulnes speelt de bal door. Kilar is nu in balbezit. Kilar haalt uit met een fantastische trap. Ziarkowski probeert de bal aan de voet te houden. Cook geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Akifli speelt de bal door. Božović probeert naar een medespeler te passen. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira geeft een hoge lob. Rivarola springt en kopt de bal. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tatarević kopt de bal weg. Ziarkowski is nu in balbezit. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar draait met de bal, schiet en ... Kulík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - OPATOVICE 0:1

15e minuut.
Ensink geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulnes met een snelle inworp. Kilar rent richting de bal. Kilar geeft een hoge lob. Kulík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Bulnes met de inworp. Šroub bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar onderschept slim de pass. Kilar haalt uit met een fantastische trap. Kulík bokst de bal weg.

32e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński geeft de bal voor. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 60%, OPATOVICE 40%.
CAFC Půlpánov - OPATOVICE 0:1

51e minuut.
Yudenich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ensink met een snelle inworp. Božović geeft de bal voor. Rivarola maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Božović passt de bal met de wreef. Yuyun rent richting de bal. Yuyun met een sublieme pass. Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Šroub rent richting de bal. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarević is nu in balbezit. Tatarević schiet op doel. Kulík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Melnik kopt de bal weg. Ziarkowski is nu in balbezit. Bulatov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bulatov krijgt een gele kaart. Ziarkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ziarkowski wilt de vrije trap nemen. Rivarola maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAFC Půlpánov - OPATOVICE 1:1

68e minuut.
Ensink geeft een hoge lob. Inworp. Bulnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Yuyun kopt de bal weg. Bulnes rent richting de bal. Bulnes passt de bal met de wreef. Kilar rent richting de bal. Kilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bulnes passt de bal in één keer door. Kilar rent richting de bal. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - OPATOVICE 1:2

87e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal zonder na te denken. Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes heeft problemen om de bal te vangen. Bulnes geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar haalt uit met een fantastische trap. Ensink heeft problemen om de bal te vangen. Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević schiet op doel. Kulík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov passt de bal zonder na te denken. Ensink probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kilar is nu in balbezit. Kilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 50%, OPATOVICE 50%.
CAFC Půlpánov - OPATOVICE 1:2