Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vizovští ogaři WOODFOOT
532m Tactiek WW 2
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 51.4
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Wullaert rent richting de bal. Wullaert probeert naar een medespeler te passen. Bignotti is nu in balbezit. Kołomyjski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Nyúl rent richting de bal. Nyúl speelt de bal door. Culebras Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kołomyjski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołomyjski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Grulski is nu in balbezit. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski passt de bal in één keer door. Kołomyjski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Grulski verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski speelt de bal door. Kołomyjski rent richting de bal. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Vujovik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Plevák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Batatina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniewicz bokst de bal weg.

27e minuut.
Grulski passt de bal in één keer door. Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grulski rent richting de bal. Grulski geeft een hoge lob. Kołomyjski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Koclęga met een sublieme pass. Kołomyjski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michalski. Michalski krijgt een gele kaart. Kołomyjski raakt geblesseerd tijdens het duel. Nyúl wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rzeczkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grulski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeczkowski passt de bal zonder na te denken. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Cornejo controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nyúl zal de hoekschop nemen. Kołomyjski kopt de bal weg. Koclęga is nu in balbezit. Grulski verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Grulski kopt de bal weg. Cornejo rent richting de bal. Kołomyjski onderschept slim de pass. Kołomyjski schiet op doel. Vujovik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - WOODFOOT 1:0

41e minuut.
Nyúl passt de bal met de wreef. Culebras Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras Arenas met een sublieme pass. Klungelig pakt Grulski de bal. Grulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Culebras Arenas passt de bal met de wreef. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski met een sublieme pass. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bignotti geeft een hoge lob. Inworp. Nyúl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culebras Arenas rent richting de bal. Culebras Arenas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizovští ogaři 42%, WOODFOOT 58%.
Vizovští ogaři - WOODFOOT 1:0

48e minuut.
Daar is Tysiąc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski geeft een hoge lob. Grulski krijgt zijn hoofd ertegen. Michalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vujovik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Michalski rent richting de bal. Grulski onderschept slim de pass. Grulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - WOODFOOT 2:0

52e minuut.
Koclęga probeert naar een medespeler te passen. Cornejo speelt de bal door. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski draait met de bal, schiet en ... Vujovik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Nyúl de bal onder controle te krijgen. Culebras Arenas probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Vujovik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Tysiąc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - WOODFOOT 3:0

57e minuut.
Tysiąc onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeczkowski met de inworp. Grulski rent richting de bal. Grulski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rzeczkowski met een snelle inworp. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cornejo met een sublieme pass. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski passt de bal in één keer door. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Vujovik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - WOODFOOT 4:0

68e minuut.
Calogeri is nu in balbezit. Calogeri passt de bal in één keer door. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa draait met de bal, schiet en ... Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - WOODFOOT 4:1

71e minuut.
Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl geeft een lange en hoge pass. Daar is Grulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bignotti is nu in balbezit. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl geeft de bal voor. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski schiet op doel. Vujovik bokst de bal weg.

76e minuut.
Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rzeczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grulski is nu in balbezit. Grulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Conta de bal. Conta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aldosa met een snelle inworp. Evans geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szczerbaniewicz met een harde bal richting middenveld. Rzeczkowski geeft de bal voor. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Vujovik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - WOODFOOT 5:1

88e minuut.
Bignotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignotti geeft een lange en hoge pass. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - WOODFOOT 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizovští ogaři 36%, WOODFOOT 64%.
Vizovští ogaři - WOODFOOT 5:2