Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: konyvasa Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4208
konyvasa FC Baník Ostrava !!!
442 Tactiek 777
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 40
weak Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Lopilato met een sublieme pass. Duygulu rent richting de bal. Duygulu probeert naar een medespeler te passen. Kokić rent richting de bal. Kokić draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Řešeto speelt de bal door. Gurliauskas rent richting de bal. Cantilo verovert de bal door een tackle van achteren. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Jurčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Albelda Aliqués onderschept slim de pass. Albelda Aliqués geeft een hoge lob. Kırıkkale met een sublieme pass. Kokić is nu in balbezit. Kokić schiet op doel. Velásquez bokst de bal weg.

13e minuut.
Lopilato onderschept slim de pass. Lopilato geeft de bal voor. Klungelig pakt Rožboud de bal. Kokić rent richting de bal. Kokić haalt uit met een fantastische trap. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Duygulu speelt de bal door. Lopilato probeert naar een medespeler te passen. Kokić rent richting de bal. Cantilo is nu in balbezit. Cantilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kunert rent richting de bal. Kunert passt de bal zonder na te denken. Chí Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kırıkkale rent richting de bal. Kırıkkale geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kokić rent richting de bal. Gurliauskas onderschept slim de pass. Gurliauskas geeft een lange en hoge pass. Golgol geeft een hoge lob. Cantilo maakt een snoekduik en kopt de bal. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 0:1

37e minuut.
Kokić is nu in balbezit. Kokić passt de bal in één keer door. Cantilo is nu in balbezit. Cantilo draait met de bal, schiet en ... Jurčák probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Molnár verovert de bal door een tackle van achteren. Molnár geeft een hoge lob. Řešeto probeert naar een medespeler te passen. Cantilo rent richting de bal. Cantilo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Máčala is nu in balbezit. Máčala passt de bal met de wreef. Perotto is nu in balbezit. Lacayo Leiva is nu in balbezit. Lacayo Leiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konyvasa 70%, FC Baník Ostrava !!! 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 1:1

46e minuut.
Jurčák geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cantilo de bal onder controle te krijgen. Zagakos kopt de bal weg. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 1:2

54e minuut.
Daar is Řešeto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řešeto met een sublieme pass. Jurčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo onderschept slim de pass. Cantilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 1:3

72e minuut.
Gurliauskas passt de bal met de wreef. Máčala is nu in balbezit. Řešeto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Řešeto krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Řešeto kopt de bal weg. Lopilato geeft een lange en hoge pass. Rožboud heeft problemen om de bal te vangen. Kokić is nu in balbezit. Kokić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Řešeto verovert de bal door een tackle van achteren. Řešeto passt de bal in één keer door. Jurčák is nu in balbezit. Cantilo verovert de bal door een tackle van achteren. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cantilo is nu in balbezit. Cantilo draait met de bal, schiet en ... Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Masik kopt de bal weg. Zagakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagakos passt de bal in één keer door. Daar is Cantilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Velásquez bokst de bal weg. Kokić rent richting de bal. Kokić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 1:4

78e minuut.
Lacayo Leiva is nu in balbezit. Kokić verovert de bal door een tackle van achteren. Kokić geeft een hoge lob. Cantilo rent richting de bal. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Velásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Řešeto rent richting de bal. Řešeto passt de bal met de wreef. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo schiet op doel. Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 1:5

88e minuut.
Masik bereikt de bal nog maar net als eerste. Masik passt de bal in één keer door. Lacayo Leiva is nu in balbezit. Lacayo Leiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 2:5

90e minuut.
Golgol rent richting de bal. Golgol geeft de bal voor. Kırıkkale probeert naar een medespeler te passen. Cantilo is nu in balbezit. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić draait met de bal, schiet en ... Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konyvasa 70%, FC Baník Ostrava !!! 30%.
konyvasa - FC Baník Ostrava !!! 2:6