Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vizovští ogaři CAFC Půlpánov
532m Tactiek 555
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 47.2
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Božović met een snelle inworp. Akifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifli geeft een lange en hoge pass. Rivarola springt en kopt de bal. Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - CAFC Půlpánov 0:1

7e minuut.
Heggem rent richting de bal. Heggem geeft een hoge lob. Ensink heeft problemen om de bal te vangen. Kołomyjski onderschept slim de pass. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Kulík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Nyúl passt de bal in één keer door. Arago verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Kulík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vizovští ogaři - CAFC Půlpánov 1:1

12e minuut.
Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski speelt de bal door. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - CAFC Půlpánov 2:1

19e minuut.
Ensink raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farro komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Culebras Arenas passt de bal zonder na te denken. Ziarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski rent richting de bal. Grulski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Grulski is nu in balbezit. Grulski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Farro geeft een hoge lob. Nyúl kopt de bal weg. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski geeft de bal voor. Kołomyjski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Wullaert rent richting de bal. Božović verovert de bal door een tackle van achteren. Božović geeft de bal voor. Klungelig pakt Rivarola de bal. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arago kan de bal niet met de borst controleren. Nyúl met een sublieme pass. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - CAFC Půlpánov 3:1

36e minuut.
Ziarkowski geeft een lange en hoge pass. Plevák kopt de bal weg. Ziarkowski geeft een hoge lob. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Szczerbaniewicz bokst de bal weg.

38e minuut.
Rzeczkowski kopt de bal weg. Daar is Grulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grulski passt de bal in één keer door. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - CAFC Půlpánov 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizovští ogaři 50%, CAFC Půlpánov 50%.
Vizovští ogaři - CAFC Půlpánov 4:1

51e minuut.
Rzeczkowski met een snelle inworp. Culebras Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras Arenas passt de bal zonder na te denken. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft de bal voor. Kulík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Šroub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heggem bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvira begaat een overtreding. Elvira krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Culebras Arenas passt de bal met de wreef. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farro maakt een afschuwelijke overtreding. Farro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kołomyjski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nyúl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vizovští ogaři - CAFC Půlpánov 5:1

74e minuut.
Kołomyjski verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl met een sublieme pass. Grulski rent richting de bal. Grulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Akifli de bal. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Kulík bokst de bal weg.

84e minuut.
Inworp. Rzeczkowski met een snelle inworp. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras Arenas is nu in balbezit. Culebras Arenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vizovští ogaři 37%, CAFC Půlpánov 63%.
Vizovští ogaři - CAFC Půlpánov 5:1