Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Anfield Road
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21968
1892 Liverpool FC Fc Tichonice
RED Power Tactiek U3 Upgrade
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen good


16e minuut.
Zaninović passt de bal met de wreef. Passadore onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maurel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majkrzak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić speelt de bal door. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bonastre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maurel rent richting de bal. Passadore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Passadore krijgt een gele kaart. Maurel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zaninović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Petrelis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Fc Tichonice 0:1

42e minuut.
Žilić rent richting de bal. Šlupka is nu in balbezit. Šlupka passt de bal in één keer door. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 45%, Fc Tichonice 55%.
1892 Liverpool FC - Fc Tichonice 0:1

51e minuut.
Yengeç trapt de bal weg. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet passt de bal zonder na te denken. Póta is nu in balbezit. Póta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Świerniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sabolovič komt het veld opgelopen. Bimalbirua met een snelle inworp. Louvet rent richting de bal. Louvet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Zaninović geeft de bal voor. Szmidt kopt de bal weg. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Majkrzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - Fc Tichonice 0:2

81e minuut.
Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu passt de bal in één keer door. Sabolovič rent richting de bal. Póta is nu in balbezit. Póta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Seitzer passt de bal met de wreef. Louvet rent richting de bal. Louvet passt de bal zonder na te denken. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Maurel passt de bal met de wreef. Kusideł is nu in balbezit. Kusideł geeft de bal voor. Žilić rent richting de bal. Žilić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 37%, Fc Tichonice 63%.
1892 Liverpool FC - Fc Tichonice 0:2