Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: U Elektrárny
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 18461
SK Baťa Zlín DZABZA Satani Brno
Vietnam Tactiek TUTTI2
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Austin rent richting de bal. Austin geeft een hoge lob. Joković controleert de bal met de borst. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông schiet op doel. Omerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Broź speelt de bal door. Daar is Osmatescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmatescu met een sublieme pass. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody schiet op doel. Grunte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - DZABZA Satani Brno 1:0

40e minuut.
Ferrerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrerio passt de bal met de wreef. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Omerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Baťa Zlín - DZABZA Satani Brno 1:1

44e minuut.
Mariona heeft problemen om de bal te vangen. Mariona passt de bal met de wreef. Broź rent richting de bal. Broź geeft een hoge lob. Əlicanov krijgt zijn hoofd ertegen. Grunte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Baťa Zlín 47%, DZABZA Satani Brno 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Baťa Zlín - DZABZA Satani Brno 1:1

46e minuut.
Centeno komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Osmatescu rent richting de bal. Osmatescu passt de bal in één keer door. Centeno is nu in balbezit. Centeno schiet op doel. Grunte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - DZABZA Satani Brno 2:1

57e minuut.
Gallas onderschept slim de pass. Gallas speelt de bal door. Osmatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmatescu geeft een lange en hoge pass. Centeno krijgt zijn hoofd ertegen. Grunte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Panković passt de bal zonder na te denken. Joković is nu in balbezit. Joković geeft een hoge lob. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - DZABZA Satani Brno 3:1

60e minuut.
Martín Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Hernández geeft de bal voor. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... Omerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kędziobrody stond buitenspel. Owczarski neemt vlug de vrije trap. Pinglo kopt de bal weg. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Omerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Daar is Sijamhodžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona geeft een hoge lob. Centeno rent richting de bal. Centeno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - DZABZA Satani Brno 4:1

72e minuut.
Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody passt de bal in één keer door. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - DZABZA Satani Brno 5:1

74e minuut.
Pinglo passt de bal zonder na te denken. Ferrerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Panković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panković krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Martín Hernández probeert naar een medespeler te passen. Panković probeert naar een medespeler te passen. Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź geeft de bal voor. Austin kopt de bal weg. Grunte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Baťa Zlín 45%, DZABZA Satani Brno 55%.
SK Baťa Zlín - DZABZA Satani Brno 5:1