Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 Buffalo Sabres
Bobo1 Tactiek 4-4-2 (BUF)
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 61.2
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Cichra geeft een lange en hoge pass. Cypisek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šosák. Šosák krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Phúc Cường geeft de bal voor. Rada kopt de bal weg. Šosák rent richting de bal. Šosák geeft een hoge lob. Zemín springt en kopt de bal. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zemín geeft een hoge lob. Goliáš is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Chmiel ... Strafschop! Chmiel krijgt een gele kaart. Goliáš moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Goliáš kan niet meer verder spelen. Mujagič komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Cichra kopt de bal weg. Phúc Cường rent richting de bal. Phúc Cường speelt de bal door. Quadri heeft problemen om de bal te vangen. Quadri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hurdálek geeft een hoge lob. Prešnajder rent richting de bal. Waryński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waryński krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zrúbecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrúbecký passt de bal zonder na te denken. Zemín is nu in balbezit. Zemín schiet op doel. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - Buffalo Sabres 1:0

21e minuut.
Drenko is nu in balbezit. Gabbiadini verovert de bal door een tackle van achteren. Quadri probeert naar een medespeler te passen. Flis is nu in balbezit. Flis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Drenko heeft problemen om de bal te vangen. Quadri probeert naar een medespeler te passen. Chmiel probeert naar een medespeler te passen. Flis rent richting de bal. Flis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Paciuga speelt de bal door. Chmiel is nu in balbezit. Chmiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wacławik de bal. Wacławik schiet op doel. Nešpor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

33e minuut.
Prešnajder geeft de bal voor. Phúc Cường kopt de bal weg. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis schiet op doel. Nešpor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kanalpucky 69 - Buffalo Sabres 1:1

40e minuut.
Hurdálek onderschept slim de pass. Hurdálek met een sublieme pass. Rada speelt de bal door. Zemín rent richting de bal. Zemín draait met de bal, schiet en ... Paal! Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Cichra verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrabie met de inworp. Phúc Cường is nu in balbezit. Phúc Cường geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - Buffalo Sabres 1:2

44e minuut.
Vrabie onderschept slim de pass. Vrabie speelt de bal door. Cichra rent richting de bal. Flis verovert de bal door een tackle van achteren. Flis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 46%, Buffalo Sabres 54%.
FC Kanalpucky 69 - Buffalo Sabres 1:2

50e minuut.
Gabbiadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadri probeert naar een medespeler te passen. Phúc Cường is nu in balbezit. Phúc Cường geeft een hoge lob. Flis maakt een snoekduik en kopt de bal. Nešpor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Šosák is nu in balbezit. Gabbiadini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šosák raakt geblesseerd tijdens het duel. Zrúbecký met een snel genomen vrije trap. Zemín maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kanalpucky 69 - Buffalo Sabres 2:2

68e minuut.
Chmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiel geeft een lange en hoge pass. Quadri kopt de bal weg. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Waryński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tchuř de bal onder controle te krijgen. Phúc Cường met een sublieme pass. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wacławik stond buitenspel. Noguera komt het veld opgelopen. Małolepszy komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gabbiadini rent richting de bal. Gabbiadini passt de bal in één keer door. Chmiel is nu in balbezit. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik schiet op doel. Nešpor bokst de bal weg.

87e minuut.
Rada geeft de bal voor. Inworp. Waryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmiel geeft de bal voor. Noguera springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 54%, Buffalo Sabres 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kanalpucky 69 - Buffalo Sabres 2:2